swiftbew Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 herhalde bilgisayarımda bi program var otomatik olarak bana sormadan bağlanıo özelliklerden bana sormadan bağlanmayı aktif hale getirmeme rağmen hala kendisi bağlanıo. Ben bağlantıyı ağ bağlantılarından buluyorum siliyorum ama bilgisayarı açıp kapatıktan sonra bağlantıyı kendisi yaratıo ve bağlanmak istio nereyi aradığınıda bilmiyorum hatta yurtdışını arıyo bile olabilir lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yurtdışını deil 900 leri arıyo o programların adı dialer bi antivirüsün varsa siler yoksa da arıycaksın ama seni seni :yapma: bidaa öel sitelere girme girceksen de programları çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ha bi de şöle bi durum söz konusu xp de connections çıkıyo orda da eer bana sorma bidaa yı işaretlersen direk bağlanyo onn nası düzeltildiğini bilmiyorum bilgisayar açılınca direk çotank die dial-up bağlantısı kurmaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 telefon faturan seni üzebilir tavsiyem telefon bağlantısını acilen sökmen.dialer'ı temizlemen. eğerki taiwan numaralarını arıyosa 10 dakikası 1 milyar gibi bi tarife var.yani elinden geldiğinde bağlatmamaya çalış.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim [Bu mesaj Ra_d tarafından 02 November 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 arkadaşın kardeşi girmiş böyle arkadaş cuma eve geliyo bi bakıyo 1.4 milyar fatura hemen aradı beni abi ansı gelir bu sadece 1-2 saat nete giriyoduk günde diye ayrıntılıyı git al bak edim baktı ve ... kardeşi hafta içi 5 gun girmiş dialer ile normal net faturası 50-60 milyon ken 1.3 milyar taksitle ödediler ama nası patladı anlatamam kısacası öyle bişi varsa zaman kaybetmeden kapa modemi telefon kablosunu sök hatta kopar , dialeri sil komple , kurtuldugunda nemin ol sonra nete gir gene[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bence içinin rahat etmesi için format at![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dial artik cag disi su 900 nolu arama olaylari cok mshurdur zaten..basima hic gelmedi ama artik nereye girsem ... connector yuklemesi cikiyo bazi yerlerde abartilip you must click yes diye secenek cikiyo..kablo ya gectigimden beri bole bi sorunum yok allahima bin sukur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bildiğim kadarıyla bilgisayarı kapatsan dahi yazmaya devam ediyo. O yüzden sen en iyisimi modemi çıkar[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hattını çıkarıp nortonla fln arat yada normal ara bulup onla ilgili tüm dosyaları sil..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ya bu dilalerlarla başetmek o kadar zor deil ki nie kasıyosun heryere kopyalıyo kendini çek kablonu sora da aç task manager i tanımadıın programlara bi bak hangisi dialer sil gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar