horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Lightwave Saber Laser pickup (manyetiksiz, piezo tadında) Akustik ayarında temiz alt gürültüsüz. Perdesiz. Bolt on. Şık! Lakland 55-02 Boyunda Jazz manyetik, aşaada MM manyetik. Çılgın atan cinsten. Stingray tadı var ama fazladan ton da var. Bolt on. Şık ki ne şık. Peavey Cirrus 5 Şıpşık. Çift jazz humbucker. Süper ton. Piyano tadında. Ton varyasyonu çok iyi (lakland kadar olmasa da) Neckthrough. Hankısını alsam? Stingrayden vazgeçtim. Bunnarım haricinde tavsiye almıyım mümkünse.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Wacky Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Al hepsini :p[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 alışım o kadar kuvvetli diil :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Valla ozelliklerinden 3 ve 2 cok guzel duruyor ama birde apayri hocam yani. Sen iyi biliyosun bu isi gibi duruyor bide eskisini satmiycaksan 1. ciyi al derim[hline]Playing the king in my kingdom!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hakkaten ayrı. 2 ile 3 o kadar ayrı diil aslında tonal olarak. lakland o çok beğenilen stingray tonunu çot! diye koyuyo ortaya öyle bi artısı var. cirrus da hem çok şık hem neck through hem de parmaklama olayında daha bıdıbıdıbıdı tonu veriyo. çok kararsız kaldım. valla. evet bi de elimdeki jazzbassı satmasam 1'i kesin alacam ama perdesiz elimde patlar mı diye korkuyom :)[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Iste perdesiz calmak her baba yigidin harci diil ben onu biliyorum bi tane de perdeli olsa ii olur yani ama diosan ki eldekini satip alicam o zaman 2-3 arasindaki tercih senin caldigin tur ve ses kalitesiyle herseyden once senin kendi denemenle ortaya cikar gibime gelio tabi ki sen bu isten bendne daha ii anlarsin biz sadece kendi capimizda caliyoruz[hline]Playing the king in my kingdom!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yaw walla galiba bi çılkınlık edip 1&3 birden alacam...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 şöyle soriim en güzel görünen hankısı?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 sorun oysa bence 1[hline]Playing the king in my kingdom!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Unclecan, 02 November 2003 20:57 tarihinde demiş ki: tabi ki sen bu isten bendne daha ii anlarsin biz sadece kendi capimizda caliyoruz Ben de kendi çapımda çalıyom len. Öle yardırmış bi adam filan diilim yani. Ha ama çapım 136 cm... :-P[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 abi tabii ki 3 ya konuşmaya bile deymez... neden? çünkü en büyük resim 3. sünün[hline]ö?
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 3 daha güzel.resmin büyüklüğünden değil ama ne bileyim ilk ikisinden farklı bi havası var gibi geldi bana.[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 evde tek başında bass çalarken zevk alabiliyormusun ? ne bileyim bateri olur gitar olur ama bass garip geliyor :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bendede saglam cap vardir horace merak etme eger acptan kastimiz oysa kapisiriz :)[hline]Playing the king in my kingdom!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: theKingpin, 02 November 2003 22:15 tarihinde demiş ki: evde tek başında bass çalarken zevk alabiliyormusun ? Çılgınsın...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 calmadan karar vericeksek tabii ki elindeki gitari sat ve 1'le 3'u al sonra bana goster ben de burda agliyim ok?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 zevk almaktan kastım başkaydı yanlış anlaşıldı sanırım.. lol[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ahahahaha AHAHAHAHAHA öleceksin hasedinden green AHHHAHAHAHAHAHAHA[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 olucem valla sorma.. en cokta parmaklarimin super derecede yavaslamasindan korkuyorum ya.. su gitarlarin fiyatlarini yazarmisin bi de merak ettim cok hos..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Lightwave Saber tek geçiyorum[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Delacım. O manyetik geçen sene NAMMda tanıtıldı. Yepyeni bi teknoloji onun için şimdilerde almak akıllıca. İlerde muhtemelen paalancak. Herkes memnun. Yalnız sadece bass manyetiği olarak yapıldı. Muhtemelen elektrik gitar için yapılmıcak.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 horasam perdesiz çalabilirim diosan direk i i al yoksa 3 ü al[hline]bornozlu canavar
Öne çıkan mesajlar