Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Opeth'in Morningrise albümündeki bass soundu hakkindaki yorumunuz nedir?çoğu kişi sevmiyo oysa benim baya hosuma gidiyo.
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Diğer albümlere göre kötü olduğunu düşünüyorum, ama genede öbür albümlere kıyaslama yapmazsak gayet hoş olduğu kanısındayım.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Morning rise bass olarak bilemem bass calmiyorum ama Opeth in en iyi albumu bence Opeth in en etkili iki sarkisi ardarda albumde duruyor, Black Rose Immortal ve To Bid You Farewell Ki Nectar in basindaki bateri ve The Night And The Silent Water da tartisilmayacak efsanevi Opeth sarkilarindandir Nectar'dan: I will always love you Advent de acilis sarkisi olarak super geliyo o albume. saece 5 sarki olsa da en yogun albumlerden biri, Eternity ve Dark Side Of The Moon dan sonra hayatimda bikmadan dinleyebilecegim 3. albumdur kendileri,[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
Loading Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kesinlikle opethin en iyi albümüdür,ama sonundaki bass olayını hatırlayamadım[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 albumu genel olarak pek dinlemedim ama to bid you farewell i baya baya baya bi dinledim bunun tek sebebi de bass ve gitarin mukemmel uyumudur cok cok guzel bi sarki taki hizlanana kadar..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
Öne çıkan mesajlar