gellidus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Oyunu aldım oynadim ama 3. görevde takıldım iceberg mi ne öyle birşey buzulların üstünde geçiyor... Radio istasyonunu bulmam gerekiyor-bulamadım Dosyaları bulmam gerekiyor-bulamadim :D imdat lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Abi icebergin göbeğinde adamların üssü radiostation da o klubelerden biri sniper çok işe yarıyo. Kaçırman imkansız adanın göbeğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya sorun benim oyunda galiba kapılar açılmıyordu ilk başta şimdi tekrar yukledim hemen geçtim kapıları açınca bişi daha sorayım ondan sonraki görevde çölde geçende dokumanlar nerde uçaklari patlatmış arkadaşım ama saldırı planlarını bulamamış nerde olduğunu söylerseniz... Arkadaş soruyor ben daha gelemedim oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Italyan subayının oldugu bınanın yanındaki hangarda sold duvar tarafında masanın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar