Gunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ay sinir oldum, swg forumlarına üye olamadım, straticse de, hiç uğraşamıycam şimdi burdan yayayım haberi, bildiğiniz biti kanlılara bir tell atarsınız hayrına :) Sith Holocron satıyorum. 1 milyondan başlıyor arttırma. Satıştan kendiniz de pay alabilirsiniz (1.5 a satıp bana 1.2 verebilirsiniz mesela) neticede o an bana önerilen paranın en yüksek bid olması ve benim yeterli görmem yeterli. Pahalı cak cuk da demeyin, forumlarda 15 milyona satıldı bitanesi :) Unutmadan: Server Kettemoor [Bu mesaj Gunn tarafından 01 November 2003 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ohohoh iyi secim yapmisim ch kasiyorum ws uzerine ekleyip holo edincem.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bilsem bende satarımw arya:P duruo evde öle süs niyetine.. hatta bi tane daha bulmak istiorum.. onuda süs yapacam..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Jedi ve Sith holocron'lar arasında ne fark var?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 1.5 milyona satıldı. Satacaklar için bi referans olsun dedim. Sonradan konuşutklarım daha fazlaya da satılırdı dedi. (ha umrumda olduğumdan değil zaten para bi işe yaramıyo pop mono ben yataklarımızı banknotlardan yapıyoruz sadece) yine referans olsun didim. Hani çıkarsa ve satarsanız 200k ya kaptırmayın diye. Rüzgar bu rüzgar alın delikanlının 1.5milyonunu, yollayın cantinaya dansetmeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 5 milyona felan satiliyodu[hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 15ede satılıyodu hatta satıldı 1 tane ama piyasada holocronlar artmaya başladı hele bide bu CH exploiti cok kotu oldu kac tane ch 6-7 petle ( sanırım max CLyi 400e getiriyolar exploitle) avlanmaya başladı holocron için fiyatlar duşuyo iyice(1 mil altı olur bence 1 ay sonra falan)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 satsam mı benimkini acaba...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar