Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sith Holocron

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Ay sinir oldum, swg forumlarına üye olamadım, straticse de, hiç uğraşamıycam şimdi burdan yayayım haberi, bildiğiniz biti kanlılara bir tell atarsınız hayrına :)
Sith Holocron satıyorum. 1 milyondan başlıyor arttırma. Satıştan kendiniz de pay alabilirsiniz (1.5 a satıp bana 1.2 verebilirsiniz mesela) neticede o an bana önerilen paranın en yüksek bid olması ve benim yeterli görmem yeterli.
Pahalı cak cuk da demeyin, forumlarda 15 milyona satıldı bitanesi :)
Unutmadan: Server Kettemoor

[Bu mesaj Gunn tarafından 01 November 2003 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 milyona satıldı. Satacaklar için bi referans olsun dedim. Sonradan konuşutklarım daha fazlaya da satılırdı dedi. (ha umrumda olduğumdan değil zaten para bi işe yaramıyo pop mono ben yataklarımızı banknotlardan yapıyoruz sadece) yine referans olsun didim. Hani çıkarsa ve satarsanız 200k ya kaptırmayın diye. Rüzgar bu rüzgar alın delikanlının 1.5milyonunu, yollayın cantinaya dansetmeye!
Sosyal ağlarda paylaş

15ede satılıyodu hatta satıldı 1 tane

ama piyasada holocronlar artmaya başladı

hele bide bu CH exploiti cok kotu oldu

kac tane ch 6-7 petle ( sanırım max CLyi 400e getiriyolar exploitle) avlanmaya başladı holocron için

fiyatlar duşuyo iyice(1 mil altı olur bence 1 ay sonra falan)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...