Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/fansites.jsp?page=Fan%20Sites Bu listede neden Paticik/swg yok?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 güzel bi soru..bende her baktığımda kendime bu soruyu soruyorum..ingilizce olmadığı için herhalde..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 O adresteki sitelerin yarısı farklı dil zaten. Yanında yazıyor Almanca, Fransızca vs..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 daha öncedende başvurmuştum. mail atmıştım falan ama hiçbir olay olmamıştı. bu topici görünce yine attım dün ama birşey değişeceğini sanmıyorum..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Valla sitedeki en yeni haber "swg'nin minimum sistem gereksinimleri açıklandı.". Update zamanı gelmedimi sizcede. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Belkide bu yüzden almamışlardır :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 geldi tabi birşey diyemiyorum, ama belli başlı sorunlar var malesef. en kısa sürede yenilik yapacaz. mesela norak çıkacak swg yazarlığından açığımız var. azmodayı ortalıkta bile yok, estelin hiç msg bile attığını göremedim son zamanlarda buraya, sly zaten öss nubisi, e geriye kim kaldı benden başka? *!olayları publice yansıtarak staffı uyandıracağını düşünmektedir* ayrıca adamlar türkçe sökebiliyorsa helal olsun ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Biz kolları sıvayalım o zaman? :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 eh o zaman bana yardımcı olabilecek uzun uzun çeviriler yapabilecek yorum katarak köşe yazısı yazabilecek birileri varsa pm den ulaşsın bana.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 kim kaldı senden başka... öle olsun cold efendi.[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bide oyunda bazı şeyler cok ters biçimde degişiyo mesela kutudan çıkan kitapcıgı açıp bazı skillere bakın :) anlarsınız demek istedigimi yani 2-3 gun sonrada ne olcagı belli olmuyo mesela CL olayı olmadan önce siteye yazılsa creature handlerlar için bi yazı CL olayı devreye girdikten sonra tamamen degiştirmek gerekiyo ( eh bu kadar işi gücü olan kişide sürekli update edemez haklı olarak ) azcık daha otursun oyun bide insanların işleri güçleri biraz rahatlasın yapılır yani site :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar