Berk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yeni gün yeni topik[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Berk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 evet phobeous efendi de annesini doom günü nedeniyle ekti programını bu durumda radyo yien bana kaldı =) ne çalayım size?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Berk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Berk Paticik Radyoda Doors Gecesi Yapar mı? Yapar Tık[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
can Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Berk, aciyorum abi sana. paso sen yayin yapiyorsun. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Berk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ben eğleniyorum valla, yayınını 3 defa eken wjey bak neler yapıyoru mama =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 berk istersen ben olurum wj. satmam da hiç. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 saat 22.45 itibariyle yayını geri almış bulunuyorum slow bi yayın akışı olacak cnm çekti:) kederlenmek siteyenleri beklerim[hline]There is a difference between invisibility and invincibility...
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 1 saat sonra yayina giriyorum daha henuz nasi calcam bilmiyorum.. .:)[hline]Hepsi Gercek...!!!
Öne çıkan mesajlar