Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cube I II III MATrix xxx

Akira

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum kaciniz küp ü seyretti 1 - 2 veya 3 ama şunu söyleyeyim matrix 2 den 10 kat daha kaliteli ve geçekçi bir film bence seyretmiyenler mutlaka seyretsin bence bu film matrix serisinden daha fazla ilgi gormeyi hakkediyor . Ve sanirim gerektigi yere gelmemesinde bizim gibi film fanatiklerinin ondan yeteri kadar bahsetmemesi yer aliyo matrixden defalarca iyi olan bu seriyi seyretmediyseniz mutlaka bulun ve seyredin .
MAtrix le neden bu kadar kıyasladigima gelince belki nefret diyebilirim bu kac kisi küp serisini bilirki matrix ismi yaninda neyse asiri derecede bir fantastik sinamasever olarak kesinlikle size oneriyorum mutlaka bu seriyi seyredin ve bana bu kıyaslamada yalnız olmadıgımı soyleyin .
Sosyal ağlarda paylaş

1 eywallah süperdir ..
2 elimde henüz izlemedim
de III ten haberim yok o ne zaman çıktı !??!

ki tamam matrix 2'yi beğenmedim ama küple matrix i karşılaştırmak ne alaka onu da anlamadım =)[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

Ceday dostum nasilsin ben sinister hercule gorusmeyeli cok uzun zaman oldu . neyse kıyaslama abartmaktan deil dedigim gibi matrix bizim oturumcuların acık oturumlarina bile konu oldu din adamlarimiz bile tartisdı ama felsefe olarak bilen bence hybercube deki paralel evrenler daha inandirici ve gercekci .
Sosyal ağlarda paylaş

matrix başarılı bi aksiyon filmi. kurgusu ve altyapısı başarılı bi şekilde oturtulmuş güzel bi SF. cube ise sanırım psikolojik gerilim denilebilecek bi türde.
matrix ve cube'u kıyaslamak son derece saçma...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Cube I müthiş bi filmdi zaten.
Cube II'de fena değildi, gerçi ortam ve karmaşıklık bayağı değişmişti (Cube I'de sadece odalar hareket ediyodu, II'de ne o paralel evrenler falan) Yani 2 film de sarıyodu ama Cube III'ü ne duydum ne gördüm. Ayrıca Matrix'le karşılaştırılması da saçma geliyo bence[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki:
My head enter!
ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 3ü ilk defa duyuyorum, ayrıca matrixle ne alaka? yani çok farklı filmler. ayrıca küp 1'in bütçesi çok çok az . sanırım 1 oda kullanılmıştı ve oyuncuların hepsi de amatördü yani sanki aynı üniversitenin sinema, güzel sanatlar vs. mezunlarından birkaç arkadaş bir olup film yapmış gibiydi.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de ne olursa olsun Matrix Matrix'dir. Şu anda bu yorumların gelmesinin nedeni bence "klişeleşme". Yani o kadar çok çizildi, düşünüldü, yorum yapıldı ki insanlar filmin güzelliğini unuttular. Benim düşüncem açıkçası bir kişiye ilk defa Matrix'i izletip ilk defa Cube'u izletsek kesinlikle Matrix diyeceğidir. Yani Cube'u izlemiş biri olarak çok beğendim ben de ama ilk defa izlediğimde Matrix'i ağzım açık kalmıştı. Yani bir yerde de insan kişiliğinde var çok beğenilen bir şeyi küçük görmek. Şu anda Matrix'e "güzel diildi" diyenlerin çoğu Matrix'i değerlendirirken "dünyanın en güzel filmleri arasına girebilir mi? aşmış ötesi bir film mi? mükemmel mi?" gibi ulaşması imkansıza yakın kriterlerle yorumluyor dolayısıyla üstünde 70 kere durduktan ve filmi 15 kere izledikten sonra "eh be abi, o kadar da aşmış diilmiş..." diyosunuz oysa Cube'u normal bir film kriterinde yorumluyorsunuz...
Tabii böyle olmayabilir de ama benim düşüncem bu yani katılan olur katılmayan olur saygı duyarım.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Elma ile armut toplanamayacagi gibi Cube ile Matrix'i, Aksiyon filmi ile gerilim filmini karsilastirmak yanlis olur. Ayrica ilk linkde ki Cube III'u sequel olarak izlediysen sinemadan hic anlamadigini ve okuma yazma bilmedigini soylemek isterim, ki azicik orada ki resimlere bakar ve yaziyi okursan eglenmek amaciyla yapilmis amator bir calisma oldugunu gorursun.

IMdb(internet movie database) link'inde de `Status: in filming` olarak gozukuyor, onu herhalde izlemek icin en azindan bir Lions Gate Film'de calisman gerekiyor. Bu arada Cube III'un kendi sitesi http://www.uncubed.com. Duzgun yorumlar yapmak icin dogru kanitlar gostermek ve en onemlisi karsilastirdigin seyleri iyi secmek gerekir derim.

Ozetle diyorum ki bi Cube var benden iceri, matrix oldugu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dom, 02 November 2003 13:29 tarihinde demiş ki:
Elma ile armut toplanamayacagi gibi Cube ile Matrix'i, Aksiyon filmi ile gerilim filmini karsilastirmak yanlis olur. Ayrica ilk linkde ki Cube III'u sequel olarak izlediysen sinemadan hic anlamadigini ve okuma yazma bilmedigini soylemek isterim, ki azicik orada ki resimlere bakar ve yaziyi okursan eglenmek amaciyla yapilmis amator bir calisma oldugunu gorursun.

IMdb(internet movie database) link'inde de `Status: in filming` olarak gozukuyor, onu herhalde izlemek icin en azindan bir Lions Gate Film'de calisman gerekiyor. Bu arada Cube III'un kendi sitesi http://www.uncubed.com. Duzgun yorumlar yapmak icin dogru kanitlar gostermek ve en onemlisi karsilastirdigin seyleri iyi secmek gerekir derim.

Ozetle diyorum ki bi Cube var benden iceri, matrix oldugu kadar.

Elma ve armut sanirim yüksek matematikde toplanıyor okuma yazmam olmasa sanırım bunlari yazamazdim though I olsa can read and write in other languages I sure can understand that some of us does not have any humor of sense what thy say can thy be on of them ? . Tu esti prost ! :) lol
Sosyal ağlarda paylaş

AHa bu arada 3 un gercek linki icin sagolun oldugunu ben bile bilmiyordum sabırsızlıkla bekliyecem bu arada yukarıda dedigim gibi bazılarımızın mizah anlayışı hic yok veya okudugu anlamyıp 29 mb ı cekip hakkaten cube3 seyretmeyi sabırsızlıkla bekliyecek düşüncedeler !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...