Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 "indim kumsala, acı acı sövdüm sonra, yüzümü kırbaçlayan rüzgara" gibi,devam eden Şarkı HANGİ ŞARKIDIR? ve SÖYLEYENİ kimdir? ehe Arcane bu sefer sen hızlı ol ;] tam sözleri şöyle sanırım; "O yaseminin içinde,denize nazır,Sabaha kadar bekledim seni, Birden dalgalar dedi ki,Gelmeyeceksin... Daglar dedi ki,gelmeyeceksin" sora yukardaki yer giriyor. imdak...help![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
Draven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Haramiler - Mavi Duvar[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 süfersin Draven ;] Çok sağol![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 züper bi şarkı herkeş dinlesin derim[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?
Öne çıkan mesajlar