Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Unbreakable, 02 November 2003 14:16 tarihinde demiş ki: said: Kendercik, 02 November 2003 09:12 tarihinde demiş ki: ben de derslerde uğraşacak iş arıyodum kendime. Sınıfta oturduğum sıranın yanında priz var. Bağlarım havyayı oraya. Hımm düşünülebilir :D Çok şeker olurlar[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" eheheheh sınıf baya iyi kokar...duman fln...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... plastik bişiyi havya ile eritmeye calısırsan kokar da lehimin dumanında nbişi olmaz 60wattlık ayu bi havya ile metrelerce lehimi bi anda eritmeye calısmadıkça bişi olmaz yane :) hem lehimi eritip havya ucunda kalanı yere atmakda ayrı bi zevk bi ana parlıyo böle :P ertarfati arkların üzerine erimiş lehimi atmakda zevkli olur bi müddet feci yakıyo :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 muhahuuha bide havyayı pastanın içine sokuyosun(bunu denedim) daldırıyon içine sora sallıyon etrafa doğru her taraf yağ yağ oluyo... :)[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla guzel olmus ya[hline]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki: Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin, Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin, Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin, Evrendir burasi, disneyland degil turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Zauhahah biz hayvayı lehim pastasına deydirip bırakırdık 1dk ya kalmaz hepsi erirdi yağ olurdu:) :D Bu arada bu şeyleri yaparken lehim pastası kullanmamanız lazım onun yerine parçaları yağdan arındırmanız lazım peçe felam ile işi bilen bi elektronikci anlatmıştı bi süre sonra bozulma yapıyor pasta küçük işlerde Bu arada naturelin gitar jackini lehimlerken gözlüğe lehim pastası sıçradı hala çıkaramadım 1 aydır resmen[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar