Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Aha daha bitmedi ama gende güzel:) 100 tane led ve board aldım 70 ini lehimledim çok iyi bilmek gerekio yoksa lambalar eriyor direk 2sn de deydirip çekinuz:) o yüzden baya emek var ama deyicek gibi çok tatlı rengi haftaya 10 lambadan mavisini yapıcam Not:Led 50bin mavi led 750bin neden 10 lamba annadınız sanırım[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 flip flop yap sırf yanması sux :p sözü edi ye bırakıyorum flip flop kolay olsada ustamız edidir :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ben lamba olarak kullanıcam ne öle yan sön yan sön gözümüz şeyolur:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 efem pek bi uğraştık bunlarla ilink[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim [Bu mesaj Ra_d tarafından 01 November 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 elktirii verdiin s ürece yanar yni deboş zaman lazım yapmk için ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hapinizin eline 1er cadet oynayın aksama kadar ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Şimdi bunlar led bütün elektronikçilerde bulunur bu standartlar Mavi ve beyaz ledler ise(çok tatlı mavi olanı 1 yıl oluyo bunnar icad edileli) daha iyi yerlerde bulunur Ledler 50 bindir Ama mavi ve şeffaf 750 gibi yüksekdir Eyer benim gibi 100 tane alcaksan elektronikçi çok sevinmez o yüzden karşıdan toptancıdan aldım boardın kendisinide bulabilirsin elektronikci ve hobi şeylerinden ben bi pasajdan aldım ismini sora veirirm Yanıp sönmesini flip floplarlan yapabilirsin istersen isminide yazarsın biraz mantık ve flip flopları(devreye bağlıon açıp kapıyor ledleri) kullanarak hareketli ışılarda yaparsın Ve karşıda hazır devreler bile var dizili böle 1 led yanıo hareket edio felam Güzel şeyler[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 neyse pic'lerle daha canlışeyler yapılabilir..[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim [Bu mesaj Ra_d tarafından 01 November 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Abi karfurda bulamassın elektronikciye sorcan yada ilk gördüün elektirikciye sor led nerden bulurum o annatır Flip flop küçük bi devre hazır satılıyor araya bağlıyosun 2sn de bir açıo kapıo ışıı:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 abi şimdi iki and iki nor yada dört nand kapısının biribrlerine farklı(öle direk seri değil) bağlanması ile oluşlan syncronus sequential logic yapılarıdır.verilen clock pulse ile birlikte verilen input'u tipine göre değiştirerek verir.toggle flip flop'larıyla counter falan yapılır.pratikte en çok kullanılan jk flip flop'larıdır. zaten j ve k uçlarına aynı inputu bağlardan toggle flipflop'u olur.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bu en büyüğü daha büyükleri varda ışık vermiolar o kadar 1 dolara çok daha kuvvetlileri var Çok az elektirik harcarlar 3 led 2 kalem pille 8 gün ışık verir sonra aniden söner azalmaz Karfur parça satmaz yedek satar karfur elektronik parça için iyi bi yer diildir kadiköyde git elektirikcitye abi şöle şöle de o söler Flip flop duruyo evet:) ya küçük bi kutu gibi bişi tele ekliosun yakıp kapıo Bu arada led lehimlemek sağlam hayvacı ister çok kolay eriyor[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 eheh flip flop ne ? 1 donem logic de anlattılar ... kabaca en basit mantık devresi ... mesela A ,B girisleri var C,D gibi cıksları var ... A ya deger giriliyo (0,1 gibi) bu deger giriste tutuluyo ... B den clock pulse gonderiyosun (sorma anlatamam) ... A daki degeri uygun sekilde C ve D cıkıslarına geciyo ... aklına gelebilecek herseyin flip-flop u oldugunu dusun yeter ... yukardaki sadece bir ornek ... ha mesela ... bir flip-flop paralel bir led baglıyosun ... giriste 1 var (led de yanıyo ) ... cıkısa clock-pulse la 0 degeri alacak sekilde FF i yerlestiriyon ... paralel bir led daha ... bir FF daha bir led daha vsvsvs ... ne oldu ... N tane 1,3,5,7,9 uncusu yanan 2,4,6,8 incileri yanmayan baglı bir led sistemi ... bir CP sonra ciftler yanar tekler soner ... kabaca su YILBASI LAMBAları varya o mantık ... (dersi alalı-vereli 6 sene oldu unutmus/yanlıs bılıyor olabılırım bazı seylerı sorry )...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı [Bu mesaj The_Delucian tarafından 02 November 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 abi çizmeden anlatmak zor. digital design dersi almanız lazım. :)[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 karaköy rule[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 20 30 milyona tabi onnar ben 6 milyona aldım bütün hepsini[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 şimi tebirk ediyoruz yapan arkadaşları işte türk mucitler böyle böyle yetişiyior hakkaten süper:) ayrıca yanıp sönmesini istiyorsa arkadaşlar elektrikten gelen artı akım kablosunu keserseniz ortadan vede florasanlarda kullanılan starter i alıp o kablonun bir ucunu starterin bir ucuna kablonun diğer ucunuda starterin diğer ucuna bağlayacak olursanız. daha sonrada elektriği verecek olursanız lambaların yanıp söndüğünü göreceksiniz. ama genede dikkat edin elektrik çarpmasın aman ha:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 güzelmiş, haftaiçi sorayım bir elektrikçilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: fizban, 02 November 2003 00:01 tarihinde demiş ki: orta1 de bunlarla ne uğraşırdık be :) aman hatirlatma hehuehue[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ehe Hll Chemi :] Walla çok seviniyorum böle güzel güzel şeyler yapınca Gençlik.. Bana bir kafa lambası yaparsın artık chem? :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ben de derslerde uğraşacak iş arıyodum kendime. Sınıfta oturduğum sıranın yanında priz var. Bağlarım havyayı oraya. Hımm düşünülebilir :D Çok şeker olurlar[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Bitti ehehe haftaya daha güzelini yapcem[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Sağdaki yamuk olmuş.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Ya esası çıtalar kullanarak ip gibi de yapıyorsunda üşendim:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Kendercik, 02 November 2003 09:12 tarihinde demiş ki: ben de derslerde uğraşacak iş arıyodum kendime. Sınıfta oturduğum sıranın yanında priz var. Bağlarım havyayı oraya. Hımm düşünülebilir :D Çok şeker olurlar[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" eheheheh sınıf baya iyi kokar...duman fln...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Chemical, 02 November 2003 11:49 tarihinde demiş ki: Bitti ehehe haftaya daha güzelini yapcem[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! baba şeyde yapabilirsin sese duyarlı devre elektronikçilerde kit halinde satılıor... ben dönem ödevi olarak yapmıştım fizik dersine baya ii olmuştu başka bişeyi çalıştırmak içinde kullanabilirsin mesela o devreyi bu yukardaki led boarduna bağlarsın şıklatırsın yanar bi daha şıklatırsın söner...tavsiye ederim...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...[Bu mesaj Unbreakable tarafından 02 November 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar