BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 evet laptop toplayabileceğim bir site var mı? bölemucuz ve kaliteli kombinasyonlar kurabileceğim[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 valla laptoplar toplanmaz genelde firmalarinda vardir customizable lar HP Compaq lari oneririm egerlaptopun boyutu ve fan sesi o kadar onemli degilse senin icin (bende presario 2500 var, sadece laptop kullaniyorum, amerikadayken lecture da actigim zaman arkadaslardan biri its alive diye bagirmisti iyi gulmustuk :)) compaq in sitesinde var customizable lar ama turkiyeye getirmiyolar sanirim[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 toplama astarı yüzünü geçer git markalı bişi al taksitte yapıyolar 12 ay falan hem daha ucuz olur hemde daha stabil[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bendede compaq var gayet guzel ancak fan sesi var biraz maalesef[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 istediğim şey internete girsin, divxlerimi izleyebileyim, 30 gb kadar hdd si olabilen, pil ömrü biraz uzun olcak (olmadı yedek pil taşırız) başka hiç bir beklentim yok takoz makoz ucuza bişiler arıyorum[hline]Sordum sarı çiçeğe, En kimin ümmetisin? Çiçek der derviş baba, Muhammed ümmetiyim. Hak lâ ilahe illallah. Allah lâ ilahe illallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Toshiba'nın smart serisi vardı.Desktop PC'lerden artan malzemelerle yapılmış fakat kaliteli ve ucuz.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ama onlarda pil ömrü diye bişe yok sorun o :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yazicioglunda var dolu laptop tam senin istedigin turde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar