trikeratops Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 her zaman ki gibi biletix tarafından dün itibariyle satışa sunulmuştur. ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 arklarla beraber abandık 10 a yakın bilet alcaz heralde migrostan...bizi görürüsünüz yerinde duramayan 10 kişilik grup kesin bizizdir :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 fener yine klasik deplasman taraftarına 50 milyona satıyor biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 eh pardon ama zaten ben hiç uyarı almadımki, direk ban'lendim ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Evet biletler satışta 50m bjk tarafı Ama sanırım biletler tükenmiş açıklar Bulamayan varsa fazladan 3 tane yeni açık var elimde Pm den ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Mephisto_, 02 November 2003 01:01 tarihinde demiş ki: eh pardon ama zaten ben hiç uyarı almadımki, direk ban'lendim ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum daha onceden de dedigim gibi mandoo nun yorumlarini bi fb li olarak bende begenmyorum senin gibi ama biraz daha alttan alarak mandoo ya cevap verseydin eminimbu duruma dusmezdin seni bilmemde eger mandoo banlanmissa bence hak etmistir cunku hadi gs bjk ile yorumlarini bosver spor bolumunle ilgilenen kisilere aciz demek bence de bi uyariyi hak ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar