casher Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Arkadsalar 15 gun bedava denemeden sonra ben kredı kartıyla Acc mı devam ettırmek ıstıorum onu nasıl yapabılırım acıklar mısınız COk begendım serverı yanı dıger 2d lerden sonra cok hosuma gıttı beklıorum yanıtlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 tabii ya osi farklidir :p www.ultima-registration.com a gir, modify account a tikla, user name ve sifreni girdikten sonra Update billing options gibi bir secenek olmasi lazim. orada kredi kartini girince tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 eheh bısıler yaptım ayzdım fln valla bakalım 15gun olunca olmazsa buradan yardım alırım mıner kasıorum sımdı ılk olarak ee malum para lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bu ea çok zeki. orjinal oyun satamıyo bari serverdan para kazaniyim diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar