Belphegor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 neden oluo anlamadım ekran kartım geforce 2 64mb.,[hline]Belphegor's Playlist[Bu mesaj Belphegor tarafından 01 November 2003 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 o futbolcular forcela butunlesmis o yuzden (bende en bastan hatalar oluyo cozemedim) bu arada imzandaki o playlisti yaratmanin kisayolu neydi?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
donnie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 anlamdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bende valla grafik falan hatası yok sadece sorun cd almanca mauhauh tümoyun almanca bi .ok anlamıorum :P[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 almanca sorunun burda cozdum bakabılırsın http://forum.kurtadam.com/showthread.php?s=3ce2ac73837cb02e2b4c74a7ddf130d7&threadid=23774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yapabileceğin en mantikli şey ekrean kartini ve ekran kartinla ilgili yüklediğin herşeyi ( direct X de dahil ) uninst etmek .. sonra en son detonatör ve direct X i temiz temiz netten indirmek orjinal sitelerinden .... büyük ihtimalle çözer...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Silthanas, 01 November 2003 22:09 tarihinde demiş ki: ya da sensible yukleyip hayatin boyunca rahat etmek..[hline]Külliyen Yalan... daha doğru ne denebilir ki :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar