Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ASP de database sorunu

omer_gnr

Öne çıkan mesajlar

Yapmaya calisitigim web sitesinde account alimi icin database hazirladim database asp ile bilgi yazamiyorum. Bilgileri alabiliyorum ama Add.new komutu ile database yeni bir satir ekleyemiyorum yardim edermisiniz ?[hline]Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamlarin despotlugu ile bezenmistir. Merhamet ve iyiniyet adina karanlik yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmistir Çünkü, kardesinin koruyucusu, kayip çocuklarin kurtaricisidir o.Ben kardeslerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acimasizca intikam alacagim. Onlari gülümseyerek cezalandiracagimki, intikam alanin ben, yani Lord GNR nin kendisi oldugunu anlasinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen access tipi kullanıyorsun değilmi. Visual Basic'teki gibi olması lazm.

Addnew denildiğinde yeni bir kayıt girişi açar. Addnew dedikten sonra database'in ilgili fieldlarına giriş yapcaksın hede.fields("Ad")="hede" gibi.

Sonra database üzerinde move, refresh, update gibi bir işlem yapınca eklenmesi olazm o kayıdın.

Visual Basic'te böyleydi. ASP'de de aynı olması lazm.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...