Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Elektrik elektronik mühliği bölümünde okuyorum çift dikiş yaptık bu yıl itibari ile :) elektro magnetig alan teorisi dersinde bir ödev yapıcam Stokes Teoremi hakkında detaylı bilgi lazım bunu açıklamam gerekiyor. Ders kitabımda yer almıyor bu herhangi bir kaynak gösterebilecek olan varmı veya acıklayıcı bilgilere sahip bir site yada bi kitabın pdf sine sahip olan falan?[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kolay gelsin :D[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 pazartesi sabahına kadar up kalması lzm kusura bakmayın oke ;) hani olurya bi elektrik elektronik müh i cıkarda yardımcı olur :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sana yardımcı olurum dyna nasılmı up * up :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bende istediğin kouyla ilgili bikaç kaynak var.. nası bi yardım istiyosun[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Bonepart 02:07: pauhahu, ne isin war bu saatte uykuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 http://mathworld.wolfram.com/StokesTheorem.html bu linkten, kendisine, ispatina, ve de ilgili teoremlere ulasmak mumkun edit: bi de calculus kitaplarinda bulabilirsin o teoremi, calculus 2 de gecer kendileri [Bu mesaj edi tarafından 01 November 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kütüphanede calculus avrdı arkın biri ordan yapmısta ben suan istdeyim pazartesi gittigimde hazırlamıs olarak gitmek istiyodum ondan kastırdım burada valla topici açarken edi nin cevaplayacagı içime dogmustu eheh eyvallah meslektaş :) süpersin :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehem :) netteki link yetmezse, Berkey ve Blancard'in calculus kitabinda var o teorem, sanirim 14. chapterda, ama tam hatirlamiyorum, bi de, electromagnetic kitaplarinda olabilir, ucuncu siniflara bi sor bakalim, onlarin vardir o kitaplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar