The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Su siralar calistigim Hardrock cafe Kuala Lumpur un girisindeki kapinin ustunde 2 tane Harley davidson (1943 diye biliyorum) marka motor vardi.,. Ustunde donuyordu Hard Rock logosunu tutaraktan O muthis motorsikletleri indirip yerine Mitsubishimi yamaha mi ne koydular... ve ole bolede mal bisi degil Acaip sinir oldum olaya. Ne bicim bir ulke ne bicim bir zevktir bu. [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 nerde bu cafe ya???[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 kuala lumpurda :)[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 dünyada bi yermi?[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Dragonmax, 01 November 2003 18:05 tarihinde demiş ki: dünyada bi yermi?[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. ehheheheheh... Malezya. kuala lumpur.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Orası nere?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 neresi cidden?[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Ulke beyler. size gore uzak dogu olan bana gore suan ayagimin altinda kalan kara parcasi.... Thailand in altinda.(Thaiwan miydi yoksa?)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar