The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Valla su gorsel Sanatlar forumunda ole bole muthis cizimler ve resimler cikmiyo. koymaya useniyodum resimleri.. sonunda son bir iki resmimi daha scan ettirdim ve photo shop ta rutuslayip nete gecirdim Tum resimler kara kalemdir,(okcular disinda Onda karakalem ve Cahrcoal kullanmistim,) Buyrun bakalim..Umarim begenirsiniz....Her turlu yoruma acigim lakin bazi seyleri yazarkende lutfen ornek verin.Orn :Bir resimde renkler bozuk demek yerine " hede hodo " resmindeki renkler bozuk diyinki duzeltebiliyim,[hline] Beni taniyan herkeze selamlar. Kendinize iyi bakin Hosca kalin[Bu mesaj The_Guardian tarafından 29 October 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bakarak mı çizdin, kafadan mı çizdin? eğer kafadan çizdiysen gerçekten iyiler. Bu boyama tekniğin karakalem ve mürekkepli kalem mi? çizgilerin üstünden geçilmezse kurşun kalem açık kalıyor çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 2. resimdeki adam1n sag elinin kasi orantisiz olmu$ digerine göre[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 walla hiçbirini göremiyorum :( var mı bi numarası bunun?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 sende sorun yok host u uçmuş, önceden açılıyordu düzelir herhalde[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 formlar gayet güzel. orantıları toparlarsan çok daha güzel olur ama...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Çok güzel olmuş hele o yay geren elf çok güzel olmuş çizimlerinin devamını dilioruz :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya ben bunlara baktıkça ne kadar yteteneksiz olduğumu düşünüyorum:)hayata bir daha gelcek olsam en çok isteyeceğim şey el ve çizim kabiliyeti olurdu..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bunlarin hicbirinde Murekkep yoktur cunku bilmem niye ben hicmi hic ciniliyemem resmimi, Adamgibi Murekkep hic atamam, Kac tane resmim ole mahvoldu., Renkli olanlara fln gelince tekrarliyim HICBIRINI RENKLI CIZMEDIM PHOTOT SHOP KULLANDIM Cizimlerim arasinda sadece 1 i ni esinlenerek cizdim oda en alttaki kilic tutan abimiz in ustunde bulunan Clock....Onun disinda yuzlerde elerde kiliclarda fln hepsi benim cizimim, Hepsi kursun kalem,... Orantilar konusunda evet bazi yerlerde hala acigim var. Da en cok su Ucan sehir resmini merak ediyorum nasil buldunuz malasef kucugunu koymusum onun buyugude vardi., Bu arada calismalarimi taktir ettiginiz icin tesekkurler..Devami zaten cizili lakin onlari scan edipte laf etmiyecek bir internet kafe bulmak lazim,... Annemler fln da zatne coktaaan damgaladilar beni manyak bu diye,Bu arada son zamanlarda insanlardan cok doga ile ilgili resimler cizmeye basladim(buna bisi deniyordu manzara resmi ama neydi hatirlamiyorum) Simdi bir ornegini koyacam umarim begenirsiniz.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Gilean, 30 October 2003 00:08 tarihinde demiş ki: ya ben bunlara baktıkça ne kadar yteteneksiz olduğumu düşünüyorum:)hayata bir daha gelcek olsam en çok isteyeceğim şey el ve çizim kabiliyeti olurdu..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Saol hajim da nerdesin sen ya Kayboldun,ortada yoksun valla ozlettin kendini bu koseCan a( :D )[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 son koyduğun çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 cok saol.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bence hepsi cok guzel. Sayet iyi bir cizim egitimi almadinsa ( ki anatomik hata cok) cizginin rengi cok harika. Buyuk yetenek diyorum ben iyi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sondan 7. resimdeki kanatlı adamın ırkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Fist4n, 31 October 2003 15:31 tarihinde demiş ki: sondan 7. resimdeki kanatlı adamın ırkı ne? Bu hikayelerin ve resimlerin cizildigi dunya...hic bitmeyen efsanelerSorunun cevabi Buyur burdan sonra diyeceksin yazidaki Ikares kim Oda artidition resminin 2 altindaki yuzu yarisekilde golgede kalmis olan ucan arkadasimiz. Birda Langern nerde dersen o ucan kara resmide Langern oluyo. Lakin eger sen langern in dusunu gormek isteren o zaman[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim[Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 05:30 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 05:32 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Buyrun iki yeni resim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar