Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cizimlerim(photoshop edit li) 2001-2002

The_Guardian

Öne çıkan mesajlar

Valla su gorsel Sanatlar forumunda ole bole muthis cizimler ve resimler cikmiyo. koymaya useniyodum resimleri..
sonunda son bir iki resmimi daha scan ettirdim ve photo shop ta rutuslayip nete gecirdim
Tum resimler kara kalemdir,(okcular disinda Onda karakalem ve Cahrcoal kullanmistim,)

Buyrun bakalim..Umarim begenirsiniz....Her turlu yoruma acigim
lakin bazi seyleri yazarkende lutfen ornek verin.
Orn :Bir resimde renkler bozuk demek yerine " hede hodo " resmindeki renkler bozuk diyinki duzeltebiliyim,

[hline] Beni taniyan herkeze selamlar.
Kendinize iyi bakin
Hosca kalin

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 29 October 2003 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bunlarin hicbirinde Murekkep yoktur cunku bilmem niye ben hicmi hic ciniliyemem resmimi,
Adamgibi Murekkep hic atamam, Kac tane resmim ole mahvoldu.,
Renkli olanlara fln gelince tekrarliyim HICBIRINI RENKLI CIZMEDIM PHOTOT SHOP KULLANDIM

Cizimlerim arasinda sadece 1 i ni esinlenerek cizdim oda en alttaki kilic tutan abimiz in ustunde bulunan Clock....Onun disinda yuzlerde elerde kiliclarda fln hepsi benim cizimim,
Hepsi kursun kalem,...
Orantilar konusunda evet bazi yerlerde hala acigim var.

Da en cok su Ucan sehir resmini merak ediyorum nasil buldunuz
malasef kucugunu koymusum onun buyugude vardi.,
Bu arada calismalarimi taktir ettiginiz icin tesekkurler..Devami zaten cizili lakin onlari scan edipte laf etmiyecek bir internet kafe bulmak lazim,...

Annemler fln da zatne coktaaan damgaladilar beni manyak bu diye,Bu arada son zamanlarda insanlardan cok doga ile ilgili resimler cizmeye basladim(buna bisi deniyordu manzara resmi ama neydi hatirlamiyorum) Simdi bir ornegini koyacam umarim begenirsiniz.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 30 October 2003 00:08 tarihinde demiş ki:
ya ben bunlara baktıkça ne kadar yteteneksiz olduğumu düşünüyorum:)hayata bir daha gelcek olsam en çok isteyeceğim şey el ve çizim kabiliyeti olurdu..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi

Saol hajim da nerdesin sen ya
Kayboldun,ortada yoksun valla ozlettin kendini bu koseCan a( :D )[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fist4n, 31 October 2003 15:31 tarihinde demiş ki:
sondan 7. resimdeki kanatlı adamın ırkı ne?

Bu hikayelerin ve resimlerin cizildigi dunya...hic bitmeyen efsaneler

Sorunun cevabi

Buyur burdan sonra diyeceksin yazidaki Ikares kim Oda artidition resminin 2 altindaki yuzu yarisekilde golgede kalmis olan ucan arkadasimiz.

Birda Langern nerde dersen o ucan kara resmide Langern oluyo.
Lakin eger sen langern in dusunu gormek isteren o zaman

[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 05:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 05:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 05:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...