Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TImarhane hikayeleri...


Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

''Ah saat kaç olmuş umrumda değil artık.Her nasılsa yarın asılıcağım.Bir kerecik olsun o tuzlu suyun nem kokusunu bir kez olsun o rüzgarın okşayışını saçlarımda hissetsem başka birşey istemem.
Vakit geldiğini bilir bir şekilde oturmakta iş değilmiş.Bundan tam bir sene önce bugunlerde gemimle korku salıyordum açık denizlerde.Ama şimdi şu düştüğüm hale bak!Lanet izbe bir mahsen ve sessiz bir dört duvar.''

Beyaz örtü ile heryeri bağlanmiş saçı başı birbirine girmiş beyaz teni le bir mermeri andiran çocuk konuşmaya başladı.''Anlamıyorsun değil mi hala?!Aptal herif asıldığın falan yok burası bir tımarhane ve seni asmaya gelenler olmayacak!''
Kendi kendine konuşmaya tutulmuş olan gölgelerin icinde öylece baktı bu sözleri eden e ve laf a başladı. ''SANANE!Salak herif hiç değilse benim ölmek için bir nedenim var!Senin ölmek için bile bir nedenin yok!!!''

Beyaz örtülere bürünmüş olan suratını ekşitti ve söze başladı '' E aptal herif ne işine yarıyor ki bu yalanlar?!Ne seni buradan kurtarıyor nede huzur veriyor?!''
Kıkırdayarak gulmeye başladı.Gulerek konusmaya başladı.''Ah ah demek merak edıyorsun''Karaltıdan cıktı.Ustu bası ortaçağlıları andırıyordu.Dökük bir giysi ve karnının üzerinde üç kurşun deliği izi vardı.Genç çocuk dona kaldı.Silüet yaklaştıkca yaklaşti.

Cocugun agzindan ''Sen ne sin'' döküldü adeta yere sözler bir iz birakir gibi duruldu.Silüet yaklaştı sari göz bebeklerini çocugunkilere dikti.Bir kaptan...Ama artik sadece vampir.Hafifce ince boynuna bir engerek edasi ile yapıştı.

Sabah temizlikçiler. Ortalığı temizlerken bembeyaz çocuğun ceset i ile karşılaşmışlardı.Çocuğun cesetini aldılar.Bir kaç dakika sonra yine o cocuğu andıran birisi içeri doğru bırakıldı.
Yeni gelen etrafını süzdü.Duvarın bir köşesinde sakin dugmeye basmayin yaziyordu.Isık dugmesinin uzeri oldukca eskimis ve artık rengi atmiş bir şekildeydi.Cocuk inatla dugmeye bastirdiginda arkasinda bir sogukluk hissetti.Ardina dondugunde hayiflanan bir silüet duydu.

TImarhane hikayeleri...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılı. Bende devamını okuma isteği uyandırdı. Bekleriz yani bişeyler :)

H.P. Lovecraft'ın bazı kısa hikayelerinin toplandığı bir kitap vardı Dagon diye... Şimdi onu elime alacam ve bitirecem bir kez daha.[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...