BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Tilefunlar, gunlük hayatımızın vazgeçilmesi imkonsız bir porçası oldugunda hemicek sevinmişaak hemicek üzülmüşaak. Sevinmişak, çünküm ahanda teknoloji hayati kolaylastiriiir, hızlandiriiir. Üzülmüşak çünküüüm, edebiyatın ölümsüz belgeleri mektuplar hayatımızdan yavas yavas silinip gidiyordu. Sonra e-mailler çıktiii. Şincik artıkın dostlarımıza hem yazabiliyiiik, hem de yazdiklarimizin birkaç dakka sonnaaa ellerine ulasacagini bilerak mutlu olabiliyiiik. Ama elektronik postada da hata riski her zaman var. Nasil mi? Nah ahanda böylaa: New York sokaklarının karla kaplandığı günlerde, ikisi de Amerika'nin değişik bölgelerinde iş gezilerinde olan karı koca, Florida'da buluşup, yaz sıcaklarının yaşandığı bu bölgede birkaç gün geçirmeye karar verirler. Kocası eşinden önce gider Florida'ya ve ertesi gün için de eşine yer ayırttıktan sonra ona bir e-mail gönderir. Fakat mesaj, adresi bir harf yanlış yazdığı için eşi yerine, bir gün önce ölen yaşlı bir papazın eşine gider. Papazin en az kendisi kadar yaşlı eşi, bilgisayar ekranında mesaji okuyunca krokunç bir çığlık atar ve yere düşer. Zaten çok üzgün olan kadının bu çığlığı üzerine ev halkı odaya dolar ve hemen herkes, yerde yatan kadına yardım için koşuşturmaya başlar. Kadıncağız bir süre sonra kendine gelir ve ne olduğunu soranlara bilgisayar ekranını gösterir. Ekrandaki mesaj ise aynen şöyledir: "Sevgili karıcığım! Bugün buraya ulaşır ulaşmaz, önce yarın senin gelişinle ilgili bütün işlemleri tamamladım. Sonra da bana ayrılan yerime yerleştim. Burasi gerçekten de dedikleri gibi çok çok sıcak... Seni özlemle bekliyorum. Kocan..."[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ROFL! Süpersin..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ahahahahahaha[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yazııık :P ahahahaha süper olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ahahahahah[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 :) :) :) :) güzel hikaye :)[hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ahaha güzelmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ahaha süper ve krokunç[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kliişe bişemiş.. ama genede insanı güldürüo :)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Koptum sonu görünce :) #1 :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Etnik trajikomik düzlemde iyi bir yer yakalamakla birlikte yazı değeri çok yüksek olan bu eser insanları bir tebessüme iletmek içi birebir tasarlanmıştır. Tebrik ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 komik yahu[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 zuhaaaaaa kadın intihar edermiş[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 :) hakaten güzel[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Insallah seytan cikarma ayini duzenlemezler pcye eehhe guzelmis[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 muahaha[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ee[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ahah tesadüf :D[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 eheh iyiymiş bi up lıyım görsün elalem :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 iyiymiş hakketten de. ama bence yazını can alıcı yeri "edebiyatın ölümsüz belgeleri mektuplar hayatımızdan yavaş yavaş silinip gidiyor" kısmıydı. sonuna kadar hak veriyorum bu yoruma. teknoloji hayatı kolaylaştırıyor, uzakları yakın ediyor, zamanı kazandıryor... peki her an, her yerde, her arayanın sana ulaşabilmesi çok mu iyi bir şey? işim dolayısıyla telefonum 24 saat açık olmak zorunda, günlük yaşantımın toplama vurursak yaklaşık 10 saati telefonda geçiyor yoğun sezonda ve sizlere şunu söyleyeyim mümkün olsa hayatımın kalan kısmında cep telefonu kullanmazdım. ( nefr sen ne dersin? =P ) uzakları gerçekten de yakın ediyor. şu an, şu sözleri yazabiliyorsam teknoloji sayesinde. ama ne kadar da uğraşsak sevdiklerine bir mektupta anlatabileceğin şeylerin yarısını telefonda konuşarak, kısa mesaj atarak, yahut net yoluyla göndererek anlatamazsın. zaman kazanacaz derken zaman içinde boğuluyoruz be. kazandığımız zamanı yine zaman kazanabilmek için başka bir işe harcıyoruz. yiyim öyle zamanı. kendime zaman ayırabilmek istiyoruuum! cem yılmazın son gösterisindeki "makineleşmişsiniz olm siz" lafına çok gülüyorum. amma ulan doğruluk payı var mı ne? makineleşmişiz olm biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 süfer abi helal.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar