Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Dün iş yerınden kavuldum :) bılıyorsunuzkı kız arkadasımla aynı yerde calısıyorum yırmı gunun ustunde onunla aynı mekanda en az on saat bırlıkte oluyorduk(bırbırımızı goruyorduk) ve dun ısten atıldım bır bocalama donemıne gırdım ıkı gundur gormuyorum ızınlı oldugumuz gunler bıle bırlıkte ıdık sımdı kendıme soruruyorum ama cevabını bulamıyorum sızce alıskanlıkmı olmus gormek onu yoksa sevıyormuyum onu acaba? (kendımı bır garıp hıssedıyorumda onu gormedıgım ıcın)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bu koyla ilgili acaba kaçıncı topic:) sewgidir sewgi git ona seni sewiyorum de :)değerini bil[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 heo aynı seyler paylasılıyor yahu hayatta[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ahhhh ulem be bi tevgilim olmadı gitti. Bana kimte Teni Teviyorum Demedi :utaniem:[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ne farkeder?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 uç noktada nedir hatta. alışık olmak kötü bişeymidir. yada neden bunun ayrımına gidilir. Sevgi bir buluttur sarıl ona :) *!ne diyorum ben diye düşünüür*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: horacegoesskiing, 28 October 2003 15:34 tarihinde demiş ki: ne farkeder?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... alısmıs kudurmustan beterdır[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 nemi farkeder. Ne farketmez ki. Sen olsun istemezmisin. İlginç bir olay yaw.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Üzme tatlı canını okşa patlıcanını (Aslında iğrenç) Ne diyelim geçer geçer...Alışkanlıktır.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yok yaw ben kesin kafaya koydum bu ssefer bu kızı ayarlıcam. Sonra yingenizle cekilmis fotolarımı yollucam :) kikkikikikikik :-D[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bide döwme yaptıcaktn Llama noldu o iş Yaptrmadınız sanırım? Yaptırmış olsaydınız şimdi döwmeye bakıp alışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimialışkanlıkmı sewgimi Kafanda bir uni ile tekrarlıyodun?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yaptırmadık abı bı aksılık yuzunden ama en kısa zamanda yaptırcaz dovecı randovu vermıyorkı :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sevgi yoksa bırak alışkanlığın olsun. hiç yoktan iyidir[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar