Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 şimdi 535 li bi tlf var elimizde. bi tanede amerikada var birinde, bu kişi beni arayabiliyor 535 li hatla ordan, ama ben arayamıyorum. başına 001 0 535 ****** şeklinde koyup arayabilmem gerekli sanırım, tlfnum yurtdışı aramaya kapalı olabilir diye düşündüm, turkcelin siteye baktım o kısmı açıklayan link çalışmıyor lol nası yapılıor bu? kısaca be nası arıcam usa yı 535 li hattan ? :)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 444 0 535 i arıyorsun hattını yurt dışına bir güzel açtırıyorsun[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 saol :P lightspeed support babacum :)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bişi deel[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bi de telefonu 001 0 535 diye deil, 001 535 diye ceviriyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 cep telefonu kullanarak hata yapiyorsun :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 valla zate açıkmış, 535 hat alınca direk açık olarak geliomuş, aradım sordum: hem karşı tarafta 535 olduğu için direk arıyabiliyormuşuz, fekat ben çevirdiğim zaman bu numara geçici olarak hizmet dışıdır diyor, ama msg atınca gidiyor. bende anlamadım :)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar