umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu resimde ben 5+1 sistemi stereo çıkışla disc man'a bağlamak istiyorum bunları yapsam olurmu yalnız orada sub wooferin çıkışın unutmuşum onu çıkışı 2 ye ayırıp (yani 4 tel ile)bir [+,-] sol tarafa diğer [+,-] sağ tarafa bağlanacak çıkışta sizce bunu yapabilirmiyim yani yaparsam çalışırmı? YARDIMM[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 2 tane 2li alıp birbirine bağla 5.1 in 3 çıkışınıda buna bağla olması lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 şunu söylemekte fayda görüyorum sen dm'yi 5+1'e bağlan diye ses kalitesi falan değişmez haberin ola..[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Criminal2, 01 November 2003 01:07 tarihinde demiş ki: şunu söylemekte fayda görüyorum sen dm'yi 5+1'e bağlan diye ses kalitesi falan değişmez haberin ola..[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage bunun ne olduğunu anlayamadım yaa ama ses kalitesi artsın istemiyorum ben zati yani bir 5+1 sistemi nasıl strereo çıkışa bağlıcağıomı anlattım ve bunu istiyorum[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 olur... catır catır olur hemde ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar