Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 4. bölümde özel birşey yaptım ben, 3600'a mâl oldu ama köprünün sonu tamamlanmamış vede tren orayı havada geçiyor, geçerkende köprü yıkılıyor[yanlış anlaşılmasın level passed yani tren geçiyor ama arkada başka geçicek köprü kalmıyor] tam aksiyon filmlerindeki gibi bir köprü yaptım, bana upload edicek bir yer bulun ya, süper şeyler paylaşmak istiyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya deneyin bir 5dakikanızı almaz geçiyor hemde süzülüyor mübarek tren rayların üstünde kuğu gibi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 700 luk super, geciyo tren :) hem de saglam kaliyo kopru hehe 3300 u dusuremedim hala, var mi dusuren :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 1. bölüm: 300 2. bölüm: 700 3. bölüm: 2200 4. bölüm: 3300 [3600 ile rampa'lı ve köprünün geçiş ardından yıkılan versiyonuda var] 5. bölüm: 700[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 4. bölümü 2900'a düşürdüm [edit: rekorumu kırdım ;)] [hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 07 September 2003 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 6. bölüme kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 6. bölümü geçe bilen varmı bağlanmıyo[hline]Kucuk Emrah Bir Zamanlar Demiş ki: "mozart dinlemiyorum ama türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 6. yı geçtim esas 7. işkence, 7. cide 2 ekran büyüklüğünde köprü yapıyosunuz ölsem daha iyi vala :) 4. cude 3100 yaptım ben buarada :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 6 yi gectim, suyun altina yastik doseyerek 4 de 3200 yaptim en iyi[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 2800! :) ehe su altina yastik niyetine demir doseme taktigi baya ise yariyo :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 4. cüde 2500! ama ilk köprü geçtikten sonra yıkılıyor :)))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 2400! ama geçtikten sonra 2 köprüde yıkılıyo :)))))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ahua abi basim agridi acayip sariyo sakinmak laizm :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 aegan 4. level'da tek köprü var, sen 3'ten bahsediosun heralde ben onda 2200 yaptım ;)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ay evet diyorum bende bi terslik var 3 müş :)))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 4. 2500 3.de 2400 yaptım bu arada hatlar karıştı baya :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 3. cüde 2200 yaptım ama ilk köprü yıkılıyo, e olsun o kadar :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hebeee bu oyun bağımlılık yapıyo yemin billa, hiç bi şey yıkılmadan 3. cüde 2100 yaptım, 2000 de oluyo ama o zaman ilk köprü yıkılıyo geçtikten sonra[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 5. 800 yaptım ay bırakıyorum kendimi parçaladım bulana kadar[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bi önceki sayfada 700'ün formulü var[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Arkada$Lar LeveL 6'yI geçemedim deLi oLacam :D[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 6 ve 7i geçtim. 8'in haritayı gördüm gözüm korktu kapadım. ehe aşırı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 11. harita dev gibi yapması zor olan küçük harita verin yapıyım ama bu ne ya zaten bütün bölümler 5 kb 11. bölüm 6 kb :D[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! HellHound, 03 September 2003 17:58 tarihinde demiş ki: bende yeni bir Gandalf vs. Raistlin tarzi bir topic zannettim "Oha nasil yani?" diye bir cevap hazirliodum. Hatta oyleki yanitla kismina hic bisi okumadan "open in new window" diyerek bastim. Simdi isin gerceginin "hangi kitap serisini okiim?" oldugunu ogrenince bosuna open in new window yapmamis olmak icin bu mesaji yaziorum. Evet gereksiz bir insanim! Bohuhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Arkadaşlar bende bir sorun var sanırım.... Fontları göremiyorum. Yani program çalışıyor ama ne imleçi ne de yazıları görebiliyorum.Köprüler görünüyor ama yazılar okunmuyor... Karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bende de bi bölümü bitirince bi diğerine geçmek için programı tekrar çalıştırmak gerekiyo. dolayısıyla 5. bölümden sonrasını oynayamıyorum :([hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar