Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bu 612 Scaglietti aşmış alet yaa :)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 18 October 2003 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Aile arabası dedinde aklıma geldi burnei sultanı mı kim ferrariyi station wagon yaptırmıştı ailesi SW bir Ferrari ile alışverişe çıkıyodu =))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 evet o araba bunun eski modeli 456 GT Venice adı ayrıca ve 6 tane war dünyada :) o sultan mıdır nedir 2'si onda...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 onden ayni am vanquish[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ama araba boyle garaj kapagi aciliyo, ustune kayaklarini takiyosun arkaya 2 bavul onde sen ve karin, arkada 2 cocuk, livin out the american dream[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 sımdıden hayırlısı olsun[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 asıl ferrari'nin ocakta dünyaya tanıtılıcak bir arabası var şuan sadece belirli ülkelerden 1'er kişi çağırıldı ve italya'da bu ayın 15'inde sahiplerine sunuldu araba, fakat medya ve dünyaya ocak'ta gösterilicek bizim aile dostumuz aldı arabayı, daha konuşma fırsatım olmadı ama arabayı aldığı gün haberi bile yoktu fiyatından, tipinden vs., avansı verildi arabanın ve beklediler, şimdik yakın zamanda nasıl bir araba olduğunu öğrenip burda paylaşmayı düşünüyorum eğer bu araba hakkında duyumu olan varsa paylaşsın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 meph o aile beni evlat edinir mi acaba ? =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 2 tane kızları 1 tane oğulları var sanmıyorum gerçi geçen gün küçük kızlarını benle evlendirme planları kurdular ama[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 o zaman sizinkiler beni evlatlık alsın hahe siz evlenin bende yengemin babasının parasını yiyim nihaha *! evil grins * [hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 21 October 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Amma yazdın he sahiplerine dağıtılmış bi araba basından nasıl saklanabilir biraz mantıklı bişey yaz ya töbe töbe adama satmışlar ama adam saklıyo yada üzerine siyah beyaz bantlar yapıştırmış öyle mi kullanıyo kamuflaj açısından?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 araba satılmış fakat sahiplerine dağıtılmış demiş miyim ? italya'da sahiplerine, yani 'evet alıyorum, bu da avansı arabanın' diyenlere araba gösterildi. yani aldıkları vakit arabanın sadece kara kalem çizimini görmüşlerdi sahipleri. dünyaya'da ocak'ta tanıtılıcak rofl niye yalan söliimki, sanki benim babam aldı arabayı... ocak'ta dünyaya tanıtılan bir ferrari olursa 'bana demişlerdi' dersin artık[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Mephisto_, 21 October 2003 18:26 tarihinde demiş ki: asıl ferrari'nin ocakta dünyaya tanıtılıcak bir arabası var şuan sadece belirli ülkelerden 1'er kişi çağırıldı ve italya'da bu ayın 15'inde sahiplerine sunuldu araba, fakat medya ve dünyaya ocak'ta gösterilicek bizim aile dostumuz aldı arabayı, daha konuşma fırsatım olmadı ama arabayı aldığı gün haberi bile yoktu fiyatından, tipinden vs., avansı verildi arabanın ve beklediler, şimdik yakın zamanda nasıl bir araba olduğunu öğrenip burda paylaşmayı düşünüyorum eğer bu araba hakkında duyumu olan varsa paylaşsın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Sahiplerine sunuldu dan anlaşılan sahiplerine dağıtıldı ? Yok sadece ben böyle anadıysam özür dilerimde yazdığın şeyle anlatmak istediğin aynı değil ki..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 aha ben burda yanılmış duruma düştüm, bu ocakta tanıtılıcak araba meğersem buymuş eh evde tanıtım cd'si var arabanın ama bakmaya üşeniyorum türkiye satış fiyatı 450k euro civarındaymış[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 oha bea ben de diorum bu adam ne dio nası benim haberim olmaz :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 evde tanıtım cd'sinde resimlere baktım, iç-dış upload edicek yer bulabilirsem ederim[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 döşemeler metal ve deri kadran'ın yanında ufak bir ekran var elektronik ama navigationmı değil mi bilemiyecem arkası kesinlikle 2 kişilik, yani normal arabalarda orta olan kısmı koltuk yapmamışlar, yani '5'leyin abi' gibi bişi olamaz kesinlikle :)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 baba beni evlendir baba bana araba al Çok hoş, çok tatlı görünüyo ama sahiden de biraz aile arabası konsepti var gibi geldi bana :) Hemen züğürt pati düşüncesiyle yorum yapalım: Ferrari alsam, aile arabası olarak kullanmam ki ben! Tabi Ferrari alacak adam için fazla tınmasa gerek. Güzel hoş araba. Allah sahibine bağışlasın[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar