Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrarinin yeni aile arabası ( ailem olunca bundan alcam :) )

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

asıl ferrari'nin ocakta dünyaya tanıtılıcak bir arabası var

şuan sadece belirli ülkelerden 1'er kişi çağırıldı ve italya'da bu ayın 15'inde sahiplerine sunuldu araba, fakat medya ve dünyaya ocak'ta gösterilicek

bizim aile dostumuz aldı arabayı, daha konuşma fırsatım olmadı ama arabayı aldığı gün haberi bile yoktu fiyatından, tipinden vs., avansı verildi arabanın ve beklediler, şimdik yakın zamanda nasıl bir araba olduğunu öğrenip burda paylaşmayı düşünüyorum

eğer bu araba hakkında duyumu olan varsa paylaşsın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

Amma yazdın he sahiplerine dağıtılmış bi araba basından nasıl saklanabilir biraz mantıklı bişey yaz ya töbe töbe adama satmışlar ama adam saklıyo yada üzerine siyah beyaz bantlar yapıştırmış öyle mi kullanıyo kamuflaj açısından?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

araba satılmış fakat sahiplerine dağıtılmış demiş miyim ?

italya'da sahiplerine, yani 'evet alıyorum, bu da avansı arabanın' diyenlere araba gösterildi. yani aldıkları vakit arabanın sadece kara kalem çizimini görmüşlerdi sahipleri. dünyaya'da ocak'ta tanıtılıcak

rofl niye yalan söliimki, sanki benim babam aldı arabayı... ocak'ta dünyaya tanıtılan bir ferrari olursa 'bana demişlerdi' dersin artık[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 21 October 2003 18:26 tarihinde demiş ki:
asıl ferrari'nin ocakta dünyaya tanıtılıcak bir arabası var

şuan sadece belirli ülkelerden 1'er kişi çağırıldı ve italya'da bu ayın 15'inde sahiplerine sunuldu araba, fakat medya ve dünyaya ocak'ta gösterilicek

bizim aile dostumuz aldı arabayı, daha konuşma fırsatım olmadı ama arabayı aldığı gün haberi bile yoktu fiyatından, tipinden vs., avansı verildi arabanın ve beklediler, şimdik yakın zamanda nasıl bir araba olduğunu öğrenip burda paylaşmayı düşünüyorum

eğer bu araba hakkında duyumu olan varsa paylaşsın[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

Sahiplerine sunuldu dan anlaşılan sahiplerine dağıtıldı ?

Yok sadece ben böyle anadıysam özür dilerimde yazdığın şeyle anlatmak istediğin aynı değil ki..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

aha ben burda yanılmış duruma düştüm, bu ocakta tanıtılıcak araba meğersem buymuş

eh evde tanıtım cd'si var arabanın ama bakmaya üşeniyorum

türkiye satış fiyatı 450k euro civarındaymış[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

döşemeler metal ve deri
kadran'ın yanında ufak bir ekran var elektronik ama navigationmı değil mi bilemiyecem

arkası kesinlikle 2 kişilik, yani normal arabalarda orta olan kısmı koltuk yapmamışlar, yani '5'leyin abi' gibi bişi olamaz kesinlikle :)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

baba beni evlendir
baba bana araba al

Çok hoş, çok tatlı görünüyo ama sahiden de biraz aile arabası konsepti var gibi geldi bana :) Hemen züğürt pati düşüncesiyle yorum yapalım: Ferrari alsam, aile arabası olarak kullanmam ki ben!
Tabi Ferrari alacak adam için fazla tınmasa gerek. Güzel hoş araba. Allah sahibine bağışlasın[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...