Zed Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 yani diyo ki, artık kitap ararken içinde geçen kelimelerle de arama yapabilecekmişiz. işe yarar. kitabı amazondan alıcak olmasam bile en azından istediğim bilgiyi hangi kitaplarda bulacağımı biliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Evet bugün haberi geldi ntvmsnbcden, yuh dedim ben de. Güzel sistem ama işe yararlığı tartışılabilir bence; yani belirli bir kitabı bulmak için yazacağın kelime sayısı ciddi şekilde detaylı olmalı, yoksa sonuçları değerlendirmek kasar adamı diye düşünüyorum. Denemek lazm tabii.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 harbiden OHA! GAvur yapıyor abi :p Ama bizde yakında beyne kitap aktaran cip yapıcaz..Foslıycaklar..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 o ne yaa!? akademik araştırmalar dışında pek bişeye yaramaz bence[hline]Tırtılın dünyanın sonu dediğine, usta kelebek der. Richard Bach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bence çok faydalı olabilecek bir arama şekli. Tabii ki en çok akademik araştırma yapacaklara yarayacağı tartışılmaz. Yine de kitap ararken kullanılmayacak bişey değil. Güzel bir sistem, güzelllll...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ohha! nedir o öyle be! adamlar cidden kasmış.. ellerini bi sıkmak lazım bunu yapanların ama..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar