behran Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 evet nba harika bi maçla başlıyo.oh sahurdan sonra da ne izlenir haaa[hline]# yaş anketi #
can Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 8 All-Star var bu maçta.. süper maç olacak. Lakers ezer ama. adamlar süper oldular...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 dört gözle bekliyorum okul varmış gibi uyanacam süper süper[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 guzel mac olıcak[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
behran Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ahanda başlıyo[hline]# yaş anketi #
can Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 süper maç oldu. karl malone'un triple-double'ina 1 asist kalmisken PJ çikardi onu. takimdaki arkadaslik süper gözüküyor, yapmacik oldugunu zannetmiyorum ama sanki malone ve payton kobe'nin tarafinda oldugu için shaq'i dislayacaklar. gerçi malone 40 yasinda adam öyle oyunlara gelmez, oyununu oynar ama kobe direk yavsamis kendi tarafini güçlendirmek için malone ve payton'a. yani ben öyle düsünüyorum. bu takima bir de kobe eklenirse, dream-team gelse yenemez yani o derece süperler.(kobe oynamadi bu maçta)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hmm annatmayyyyyıııııın !!! saat 5:00'da kalktım... NBAction vardır die .. Sacma sapan bi tartısma programı vardı ... Sabrettim sabrettim sabrettim sabrettimmmmm veeee 5:30 oldu saat. Fakat fakatt fakaaaaat tam hava atısı yapılırken UYUDUUUUUUUM veeeee 8:30'da kalktım bohueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[hline]
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Lakersım yürü be işte efsane geri döndü[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
jankis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ben yarıda uyuyakaldım fakat ilk yarıyı pek beğenmedim .. yani lakers reloaded iyi güzel takım kurmuş ama dallas o kadar kötü oynadı ki maç baya sıkıcıydı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 abi lakerstan nefret ederdim şu kobe gitsin leakerslıyım... malone ve russellın katılımı lakers'a super etki etmiş. bu sezon lakers sakatlık olmazsa şampiyon olur gibi geliyo bu arada memo ve hidoya tebriklerimi bir borç bilirim
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 lakers bu sene zor yenilir takım süper olmuş.....[hline]# yaş anketi #
Öne çıkan mesajlar