Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ya gerçekten çok zor durumda kaldim Lethe ve Link in park in tum parcalarini turkcelestirmeyi dusundum de Numb a sıra gelen e kadar cok var Siz de numb ın hazır cevrılmısı var mı ? Gercekten yardım edıcı seyler yazarsanız ıyı olur[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bende bana birisi topik açtı sandım.) Numb bi grupmu şarkımı? bilmiyorum açıkçası ama söylersen sana çeviride yardım edebilirim.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Gerek kalmadı ama yinede düşünceni belirtip benide sevindirdiğin için teşekkürler işte çevirisi en sonunda çevirdim... Linkin park -Numb Senin istediğin olmaktan yoruldum İnançsız hissederek kayboldum yüzeyin altında Benden ne istediğini bilmeden Fakat ayakkabılarının altında ezilmek gibi Her attığım adım senın için başka bir hata O kadar hissizleştim ki senin orada oldugunu hissedemiyorum O kadar yoruldum ki daha fazlasını farketmekten Bu oluyorum bu yapmak istediğim tek şey Daha fazla kendim olmak daha az sen olmak Benı rahatsız ettiğini göremiyormusun Kontrolü kaybetmek korkusuyla çok sıkı tutarak Çünkü olacağımı düşündüğün herşey ayaklarının önüne düştü Her attığım adım senin için başka bir hata Ve her saniye sahip olabileceğimden daha fazlasını harcıyorum Ve biliyorum Başarısız olabilirim Ama biliyorum Sende benim gibisin kendi içinde rahatsız olan (nakarat olanlari eklicem daha sonra)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar