n0body Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Wulfgar, 30 October 2003 19:30 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 30 October 2003 19:22 tarihinde demiş ki: Bu söylediklerimin hepsi yalandır Ahuah, bu kısmı eklemesen inananlar çıkarmıydı acaba...[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen çıkmıştı bile =) sonunu okumadan önce inanmıştım euhehueuhe :P edit: ben şu quote işini beceremiyorum glb:P [Bu mesaj n0body tarafından 30 October 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 "Açılın burası bizim." "Hadi len nerden bilcez kaç senedir bizim ıssız adamız burası." "Ulan bayrağımız var üstünde ne konuşuyorsun hala?"[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bu bayağa eski bişey aslında iki belki üç sene önce çok dolanıyodu internette. Büyüğü vardı bende baya bi incelemiştim büyük boyunda o dalgaların falan kayaların nasıl kasılarak yapıldığı çok belli oluyo ama genede güzel bi düşünce bence :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Gawain, 30 October 2003 19:44 tarihinde demiş ki: yalan arti tamamen öküzce[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 said: horacegoesskiing, 30 October 2003 19:46 tarihinde demiş ki: öküz artı tamamen yalanca[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... *!Yapımcı arkadaşları kutlar* eheh :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hmm pakistan bayraı..enteresan[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: BOccOB, 30 October 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Söylensin, bende bunu bir kez daha başka kelimelerle dile getirip kuvvet katıyorum... Alışmışsınız topiclere bir yargıya varıldıktan sonra oluşan konu dışı geyiklere, biri nolmal birşey yapınca kıl kapıyorsunuz...[hline]The Uncaring God of M a g i c. . . ||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ||KoC|| bırak ulem benne bıdı bıdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: SilphatosIce_, 30 October 2003 20:03 tarihinde demiş ki: Gerçek bu ,ben gördüm bermuda şeytan üçgenine yakın,hawaiye uzak kalıyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) yuh abi ufak salla! :P[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar