cash Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 WCG yi izlediyseniz Semifinalde elf elemanın nasıl yenildiğini görmüşsünüzdür. Sizce eksiği neydi ? İlk oyun ve ikinci oyun diye ayırırsak daha mantıklı olur. Çünkü adam ikisinde de ayrı oynuyor. Bana göre; 1. oyun - Dryad yapmaması hata ? sorcererları bozmanın başka yolu yok çünkü bir elf olarak. 2. oyun - mortarteam ler yüzünden ordusu dağılıyor. Ama bari entangle veya shadowstrikela saf dışı bıraksaydı ? Elemanlar bütün DoT ve Dryadları dağatıo çünkü :( Not: Ben sadece elflerle oynamayı seviyorum. Ama izlediğim 50 ye yakın replayde (birkaç pillage demosu hariç) hep kalabalık orduyla gidio elfler. Bu da çok rahatsız edici birşey değilmi ? Bu arada Faerie Dragon humanların sorcerer hatunlarını kesmek için yeterli gelirmi ? Not: Oyunu daha çok yeni öğreniyorum. amaç bilgi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Gelıo ama sorclar auto castte ıse degılseler ethernal forma koydukları 20dmg bır ıse yaramıyor ve rifle manlergozlerının yasına bakmıyor.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 chimera hayvan gibi bi olay ayrıca ne de mountain giant da daıtır olayı bilmiyorum acaba chimera mountain giant ordusu herolarla desteklense noolur büyü işlemio biliyosunuz ki giant a da cimera ya da ama olmaz bi de hipogryfler lazım havdan korumak için yoksa çotank iki aerial shackles ve chimeralara allahtan rahmet dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cash Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 İyide mountain giantların agilitysi düşük daha çok dryad (ki blizzardtan etkilenmio) ve archerların önünde işe yararlar. Chimera için çok odun gerek MountainG. ve Dryad içinde öyle. Acaip odun biriktirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ee artık o sevıyedekı bırıde MG ve dryad ıcın odun sorununu cozer :) Bence boyle bır durumda karsı tarafta cok sayıda riflle yoksa dryad en ıyı cozum. Hero olarak ta harıtada tavern varsa tank ıhtıyasını karsılamak ıcn Beast master sart oluyor. Yada MG veya Druid of the claw basmak lazım. Zaten cok sayıda dryadınız varsa Mg lerın magıc resıstance olmaları bırseyı degıstırmıyor. Blizzardın max 200-250 dmg sıde ole cok koymuyo zaten DOC lere. Human la kapırıken asıl sorun spell casterlar degıl Martar teamler. Valla ben daha bu arkadaslar Spellcasterlarla bırlestıklerınde delı oluyorlar hele arada bır kac knıght varsa. Slow artı inner firelı knight artı savas alanında ıstedıgı yerı vurabılen 6-9 mortar team bıde Araya Mk atın bakalım ohhhh mıs gıbı. Sımdı bı dusunelım Archerla huntreslar zaten olaya gırene kadar Mortarlar tarafından ezılıyor. DOC leride knighlar tutuyor inner fire lı knighlarıda ındırene kadar bıtek DOC ler kalır zaten. Dryad sart yoksa polymorph yer durursunuz. Aslında 5 tane fiery dragon spell casterları ındırebılır. Aha ucuk bı fıkır geldı aklıma ama bıraz fazla kacık Druid of talaon basıcaksın savas sırasında mortarların arkasına ucurucaksın. Druid of talaonları Stormcrow formundakı yuksek ar lerı onları hayatta tuttar. sonra mortarların yanına ınceksın uzerıne gelen knightlara riflelara cyclone atıcaksın sonracıgıma 280 hplı mortarlı katletmeye baslıyacaksın. Saglam macro gerektırıyor ama yapılırsa sahne muhtesem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cash Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Hmmm hoş taktik :) Dryadlar şart bence sorceressların slowunu ve innerfire ı (bunu bozar ?) bozmak için. 2 tane MG (knightları tutmak için) ve bir sürü DOT. Bu adamlar magic damage oldukları için heavy armorlar mortar ve knightlara iyi furur. Warden şart,Keeper of the groove'un aurasından dryadlar yararlanabilirse onunda %30 reduce melee attackı iyi gider... bu durumda level 5 iki hero gerek. Yane oyun başında parayı huntresslara değil 1 tane AOW ile archera yatıracan. Ardından çift AOL ve bir AOW çakacan. Humanları kurtaran şeylerin başında hatunların slow olayı gelio. Bunu dryadla hallettin. Knightları DOT larla hallettin. Ama karşıdan rifleman varsa bilemiyecem :) Mortarlar ve knightlar için cyclone iyi olur aslında ama treeofeternity kasar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 cash edalbyeb izle öğrenirsin. bu arada merak ettım DOT ıle nasıl knight alıcaksın? yok yanı mılyon tane yapman gerekıyorda benım bıldıgım heavy unıtler ıcın feare fire yapılır yoksa DOT lanrın damage yuksek deıl sen 1 knıght alman ıcın mantıken 15 tane DOT yapman gerek oda mantıken 1 knıght focus yapman gerek bununle bırlıkte o DOTlar ucar yanı sen dusunme DOT la heavy armor unıt alırım dıe cunkı alamazsın ^^ sen DOT baska yararlı ıslerde kullan bu arada NE oynamak ıcın cok ıyı 1 mıkro gerekıyor bılıyorsun sanırım. yanı elfle oynamak bıraz farklı dıer ırklara gore cunkı cogu unıtesı saglam deıl ama dryad hakkında dedıklerıne katılıyorum spell immun. olayı ıyı bırsey ama ıyı cont. etmen lazım dryadları malum cabuk oluyorlar.Dedıgım gıbı NE oynamak ıstıyorsan cok mac yapıp mıkronu gelıstırmen lazım ve tabıkı ana kural dewamlı actıon .) agresıflık yoksa uzuyor elfler senı. gL[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cash Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 üzgünüm yazmamışım CYCLONE!!!!!!!! bi de zaten -5 armor ve entangle'la knightlar soluk bile alamaz. Zaten sorcress ve mortarlar bittikten sonra Warden alemi yer bea :P Bunları yapanıda çok gördüm. Orclarda taurenler humanlarda knightlar undeadlerde de abominationlar tırıs gelio DOT sayesinde... [Bu mesaj cash tarafından 30 October 2003 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Spell Breakerlar sanırım cyclone geri veriyor. ^_^ Dedıgım gıbı saglam 1 mıkron olması gerekır.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 o ne ya geri veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar