arian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Selamlar Bende Adsl başvurusunda bulundum modem fiyatları ve marka tavsiye edermisiniz lütfen. veya 2. el alsam sorun çıkarmı sizce? bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Aşşağıdaki topiclere bakarsan oldukça fazla bilgi edinebilirsin kawa. ZOOM marka modem öneriyorum fiyat/performans açısından[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 $50 ye alcatel speedtouch usb modem var 2.ci el eger $100+ yeni modeme vermek istemiorsan (yeni modem = garanti + yeni teknoloji, yanliz yeni teknoloji download hizini etkilemior sadece firewall fln var) [Bu mesaj Ytse tarafından 31 October 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar