Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the rasmus-in the shadows...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oo o ooooo... dın dın dındıdındındıııdııııı :P ehe fena değil de mtv ye yönelik olmuş biraz, yani çalsınlar piyasa olalım gibin[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
grudge ın kuzgununu isterük! :p hakkaten ya o resmi hangi topicde vermişti grudge dehşet bi resimdi vala[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
ilk bi kaç izleyişimde tiplere bakarak sert birşey veya en azından orgy tarzı birşey beklemiştim ve berbat bulmuştum

bugün bi daha izledim nedense hoşuma gitti
ama hala yumuşaklığı tasvip etmiyorum.. :)[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
okE B@b$ 9r4l5IN..
Mesaj tarihi:
yane hemen kötü yapmışssınız şarkıyı neyse zzevkler felen tartışılmazz.. yoo benim bazı erkek arkadaşlarımda çok sevio...[hline]..:_ )(ol_ol(o _:..
Mesaj tarihi:
klipten falan haberim yok ama parça olarak oldukça güzel olduğunu, güzel olmasa bile oldukça sardığını söyleyebilrim.şahsen feci hoşuma gidiyor parça

bi de dans versiyonu var bu parçanın ki bence güzelliğine yazık etmişler o parçanın[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
mix vers. dinnetti arkadaş..hop hop oynadım cLup Lara ideaL asıjdıasjdaf!! :D berbat!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

• Yeni Oluştur...