MoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hiç dinlediniz mi bilmiorum ama mutlka dinlemişsinizdir de hane adını bilmiosunuzdur benim hoşuma gitti...sizin??[hline]..:)(ol_ol(o:..
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Dinledim,fena deil =][hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız !
MoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 neyse bu da ii=)[hline]..:_ )(ol_ol(o _:..
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 oo o ooooo... dın dın dındıdındındıııdııııı :P ehe fena değil de mtv ye yönelik olmuş biraz, yani çalsınlar piyasa olalım gibin[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Pop sarkisi zaten, kuzgun temasini kullanmaya calismislar, ama kuzgunlarin kanat cirpisi akbaba kanat cirpisi olmus, ordan en az bi %100 kaybettiler gozumde, o yuzden berbat bir sarki ve klip :)[hline]Where are you when I need you, Are you there?
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 grudge ın kuzgununu isterük! :p hakkaten ya o resmi hangi topicde vermişti grudge dehşet bi resimdi vala[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 tur nedir indirmeye deger mi falan gibi bilgiler verseniz[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow..
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 O resmi ben koymustum, Grudge da ricam ustune benim icin cizmisti zaten[hline]Where are you when I need you, Are you there?
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ilk bi kaç izleyişimde tiplere bakarak sert birşey veya en azından orgy tarzı birşey beklemiştim ve berbat bulmuştum bugün bi daha izledim nedense hoşuma gitti ama hala yumuşaklığı tasvip etmiyorum.. :)[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN..
MoLoKo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yane hemen kötü yapmışssınız şarkıyı neyse zzevkler felen tartışılmazz.. yoo benim bazı erkek arkadaşlarımda çok sevio...[hline]..:_ )(ol_ol(o _:..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 klipten falan haberim yok ama parça olarak oldukça güzel olduğunu, güzel olmasa bile oldukça sardığını söyleyebilrim.şahsen feci hoşuma gidiyor parça bi de dans versiyonu var bu parçanın ki bence güzelliğine yazık etmişler o parçanın[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Demise Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 mix vers. dinnetti arkadaş..hop hop oynadım cLup Lara ideaL asıjdıasjdaf!! :D berbat!!![hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ben sevdim gol yemem, the rasmus tabii ki de yerim[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Öne çıkan mesajlar