mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Eet beyler ve hanımlar bazıları gibi tembel olmayan uber st niz MTA 2003 campaignimizin adını açıklamış olmaktan gurur duyar. Şu ana kadar sadece kemiğin bg si elime geçti ve okudum gayet güzel. Virtual Adept le Son Of Ether arasında gidip geliyorum tavisye için VA ler çok steril teknolojik bir paradigme sahipler utanmasalar bi daha döneklik yapıp technocracy e geri dönecekler. SoE daha bi fantastik teknoloji olayı var Jules Verne gibi(Sanıyorum SoE tradition book ta Verne ether olarak belirtiyorlardı zaten). Ama benim Favorim Order Of Hermes bani Thig dir ama onlar da acaip goth yaklaşıyorlar teknolojiye. Mekanımız daha önce de söylediğim gibi İstanbul. Ağır bir oyun olacak daha çok kafa yorecez kas yerine. Kas yormak gereken durumlar da olmayacak degil yane. Yane Exalted oyuncularımın exalted mantalitesini kapıda bırakıp girmelerini tavsiye ederim. Ve bu oyunun senaryosu calışma gerektireceğinden yane ağır hazırlığa ihtiyaç duyacağından her hafta oynamama ihtimalimizde var. Size bir ipucu veriiim konu hakkında: EU, IMF, Derin Devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 cumartesi oyununuza nooldu sizin? geçen hafta oynamadınız bu hafta da oyun cts. olsun falan diyo mecik...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Valla kendi bilir oynamayız exalted i olur biter kimsenin nazını çekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hmm. cts olsun diil de direk bizim oyunu iptal edelim diyomuş...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Nasıl direk bizim oyunu iptal edelim? Neyse burada konusmuyacam bunları. Eğer oynamak istemiyorsa söyler. Çok da cikim de değil yane bizim insanımız da ki naz azim olsaydı evreni kolonize etmiştik şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 offf... sizin exaltedle ilgisi yok o olayın. muhtemelen seni böyle gaza getirdiğim için de beni dövücek :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Medan Tetkik Arama mıydı Teknik Arama mı?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 mage the ascension olmasın?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 mage ın 3rd edıtıon maın booku varmı elınızde??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Yazdım bir kaç bişi, göndereceğim onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 abi perşembe akşamı olayını çözebilseniz bi şekilde, oynardım da... işte...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Oyun akşam olmak zorunda. Onun dışında cuma hariç ve cumartesi hariç her gün olabilir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 kolay gelsin size ozaman...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar