brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ancient lion trammelda var mı? nerede yüzleşebilirim? lootu nedir? çetin ceviz midir? ancient lion diye bişey var mıdır? sırası ters oldu biraz ama neyse. bilen biliyodur. teşekkürler..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ant lion da olabilir gayet =P[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tramda var ant cavede yew civarında minoc civarında bide birkac yerde daha girisi olması lazım.ama lootlu ole pek ahım sahım bisiler degil galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet ant cave de var.çok uyuz bi yaratık.tam öldürücekken toprağın içine girip kaçıyor ve heallenip tekrar geliyor.abartı da güçlü değil.lootuda normal derece.fakat 100+ fencing,sword veya mace çalışırken işe yarıyor.hernekadar çok hızlı gain vermesede,veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 yaratığı buldum. katana kullandığım ve 110 dex sahibi olduğum için toprağın altına giremiyo, tünel kazmaya başlarken engelliyorum. yaratığı iki sebepten dolayı arıyorum. birincisi 101 sw sahibiyim ve daa istiyorum. ikincisi de duyduğum bir söylenti yüzünden. bu yaratıkların içinden skeleton of a journeyman gibi bişey çıkıyomuş. ya sadece kulak dolgunluğuyla hareket ettiğim için saçma sapan şeyler yazıyo olabilirim =) ant liona da ancient lion demişim yukarda.. cıx cıx..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar