DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Dostlar selam, Malum bir çoğumuz skill pointlerimizi doldurup master olduk ya da olmak üzereyiz ve oyundan kopmalar başladı... Oyunu kendimiz için daha zevkli hale getirmemiz gerektiği kanısındayım... İngiliz rebel guildi ile yapacağımız 20'ye 20 PvP savaşı da buna iyi bir örnek. Ama bu savaştan önce kendi içimizde bir hiyerarşik yapılanma içine girmemiz gerektiğini düşünüyorum... Sonuçta monarşik bir yapının, bir imparatorluğun üyesiyiz, savaş yönü ağır basan bir toplulukta da hiyerarşik bir düzenin olması gerektiği kanısındayım. Sakın bunu "Ben liderim, benin dediğimi yapacaksın pis er!!!" şeklinde düşünmeyin, ben bu oyuna aylık $15 veriyosam siz de veriyorsunuz birbirimize karşı hiçbir üstünlüğümüz yok, herkes söz hakkına sahip. Önümüzdeki savaş da bu yapılanma için gerekli olan en önemli konu. Şöyle düşünün: 20 kişiye karşı 20 kişi... Herkes teker teker birbirine giriyor, karşı taraf komando ve BH ağırlıklı. Benim birebirde bu karakterleri indirmem imkansız, ama (tahmini guild üye sayısını düşünerek söylüyorum) 4'erlik 5 gruba ya da 5'erlik 4 gruba ayrıldığımızı ve bu grupların sırayla hep beraber bir karakter saldırdığını düşünün. Karşımızdaki bize zarar veremeden inmiş olur... Benim kafamdaki düşünce, council üyeleri dahil, gruplara ayrılıp koordine olursak daha iyi olur kanaatindeyim, alpha, beta, charlie, delta grupları gibi... Her grupta yeterli sayıda varsa, bir commando, bir bh, bir medic... gibi bir gruplaşma olabilir... Bunlar tabi benim düşüncelerim, aksi yönde düşüncelere saygı duyarım, önerilerinizi bekliyorum... 97'de oynamaya başladığım Mech Warrior2, Mercenaries'de bir amerikan Pa'sına üye olmuştum. Bu grupta bahsettiğim hiyerarşik yapılanma vardı, ve inanılmaz zevkli oluyordu... Orada durum biraz farklı idi, herkesin seçtiği ve saygı duyduğu bir lider seçilir, o PA ile ilgili bütün ayarlamaları yapardı, görev süresi sonunda yerine uygun gördüğü bir arkadaşı topluluğa sunar, kabul görürse liderlik el değiştirirdi, eski lider de daha düşük bir mevkide savaşa devam ederdi... Aah ahh... 33.6 modemle sabahın 5'inde bağlanıp MIRC'da Clan toplantısı yapardık... Zaten oyunu oynayan tek türk bendim, avrupadan da çok kişi yoktu, herkes bana deli misin bu saatte ayakta ne işin var diyordu... Ama aldığım zevki kelimelerle anlatamam... Bütün dünyadan dostlar vardı, Amerika, Kanada, Şili, Brezilya, Avustralya... Anılarım canlandı... :) Neyse lafın özü, bu şekilde bir yapılanma içine girersek oyun daha zevkli bir hal alır kanaatindeyim... Ama "yok olmaz kardeşim, ben grup falan dinlemem, çıkarım savaş alanına, savaşımı yapar giderim." derseniz ona da saygı duyarım. Ben şu anda da sizlerle paylaştığım saatlerden zevk alıyorum, gene de alıcam... Hadi kalın sağlıcakla...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 devvo bu fikrin mükemmel bence. zaten önceleri dl de oturtmaya çalışılan sistem de buna yakındı ama pek olmadı. bu konu üzerinde elimden gelen herşeyi yapıp her türlü desteği veriyorum. diğre pa üyelerinden de aynı desteği bekliyorum...[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bencede iyi bir fikir en yakın zamanda bunu halledelim![hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Olmaz ben cikar savasirim ! 20 ye bir savasirim 40 a bir hemen olurum. Lol Canum Devvo harika cidden zaten ole olursa daha bi zev daha bi sevk daha bi SWG gelir insanin icinden![hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Dostlar bu konuştuklarımızı hayata geçirmemiz için önce herkesin görüşünü dinlememiz lazım. Bu yüzden toplanmamız lazım. Cuma akşamı 10-11 gibi PA Hall nasıl???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bu işi biraz sakat iş.Çunku adamlar yamyam tarzında savaşıyo.Herkes bi adama dalıyo pet falan filan ne varsa salıyolar.2 kere savastım bunlarla biri moneia da biri theed te moneia dakinde en son baktıgımda arkamdan 2 rancor 2 graul 2 merek ve 5 tane rebellerin zımbırtı askerlerinden geliyodu.3-4 tane iyi commandolari var.2 tane iyi tkm lari var.Onun dısında yapilanma isine gelince bunun savas alaninda biraz zor olucagini dusunuyorum.Guzel olurdu olsa ama haberlesme hedef belirleme icin pek vakit yok.hersey saniyelerde oluyo.Anca ilk baslarken bi hedef secilir sonrasinda karmaşa.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bu savaş bi örnekti, Pearce dostum... Benim asıl kastettiğim tamamiyle hiyerarşik bir yapı... PA'ya yeni katılan dostlar bu gruplara katılır, gruptaki veteranlar tarafından eğitirler... Kastettiğim buydu... Savaş konusunda dediklerin doğruysa, bu akşam işimiz zor gözüküyo, bi TK masterimiz bile yok... :([hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Daha benim savaş kaçta nerde nasil olucak falan ondan bile haberim yok:)[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 harbi savaş ne zaman:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Uzun zaman once ben izmirdeyken PA toplantisinda DL idik o zamanlar ben bu fikri atmistim ortaya fakat ondan sonra PA dagildi denebilir bu lafi etmemdeki amac yanlis anlasilmasin PA dan bir ton adam oyunu birakti yok o acilinca oyuna girecem isim var okul vb. sebepler yuzunden Khar'al ile bir takim olacaktik Eaglef devvo revhas filan bir takim olacakti hatirliomusunuz bilmiorum fakat hicbir yapilanma olmadi insallah boyle bir savasa bu kadar kalmisken yapilanabilirsiniz. Bu kadar zamanda yapilanamadik ama ...[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! ®Stalker® Ewreem Aetar ( The Assasin ) ICQ = 29533131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Bu arada holocron peşine düşünce PA'yı boşladık... http://devrimgult.tripod.com/PAhiyerarsi.xls Holocron resimlerini update ederken bu dosyayı buldum directoryde, zamanında yapmışım... Kastettiğim yapılanma bunun gibi bişeydi...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer, Novice Rifleman Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar