Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

salvatore un akıllı kılıcı

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

cok merak ettım bu kılıc drizzte gececek mi?
artı drizztin starlessnight tan sonraki kitaplarında edınecegı ıtemler nelerdır.
okuyan arkadaslar merakımı bastırırsa sevınırım.

wulfgar oldumu gercekten yoksa gelecekmı(gelırse serı tamamlanıyor lol)[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

Kitapları oku kendin öğren.Başkası anlatırsa sonra okuma zevkin kalmaz.Ama çok merak ettiysen rüyalarına giriyosa kasmanın da bi anlamı yok....Charon's Claw Artemisin oluyor.Wulfgar aile babası oluyo :) Jarlaxle de artık surface de.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

valla allahtan okumustum seriyide isin tadi kacmadi ha.
Bence basliga yazmaliyiz beyler dikat diye[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ben hepsini okudum ama hangisi starless night hangisi şu bilmem drizztin en son elinde bi mitrilden zırh yelek icing death adında ateşten yapılmış veya temelde ateş içeren yaratıklara karşı güçlü bir silah birde montoliadan aldığı protector özelliği olan bir kılıç olması lazım[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 22 October 2003 17:26 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum ben hepsini okudum ama hangisi starless night hangisi şu bilmem drizztin en son elinde bi mitrilden zırh yelek icing death adında ateşten yapılmış veya temelde ateş içeren yaratıklara karşı güçlü bir silah birde montoliadan aldığı protector özelliği olan bir kılıç olması lazım[hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

hepsini okudumdan kasit ilk 3 kitabin hepsimi? yoksa serinin hepsimi,-Cunku benim bildigim daha bir suru artifact aliyor drizzt.[hline][b]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :

bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guardian, 23 October 2003 05:51 tarihinde demiş ki:
said:
Ardeth, 22 October 2003 17:26 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum ben hepsini okudum ama hangisi starless night hangisi şu bilmem drizztin en son elinde bi mitrilden zırh yelek icing death adında ateşten yapılmış veya temelde ateş içeren yaratıklara karşı güçlü bir silah birde montoliadan aldığı protector özelliği olan bir kılıç olması lazım[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

hepsini okudumdan kasit ilk 3 kitabin hepsimi? yoksa serinin hepsimi,-Cunku benim bildigim daha bir suru artifact aliyor drizzt.

Zaten icing deathi 4üncü yada 5inci kitapta alıyo ama ben zaten 12inci kitaba kadar okudum. Orda saydığım artifactler sadece kılıçları ve zırhı aldığı çoğu artifacti elinde tutmuyo zaten disguise mask falan...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...