THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 cok merak ettım bu kılıc drizzte gececek mi? artı drizztin starlessnight tan sonraki kitaplarında edınecegı ıtemler nelerdır. okuyan arkadaslar merakımı bastırırsa sevınırım. wulfgar oldumu gercekten yoksa gelecekmı(gelırse serı tamamlanıyor lol)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Kitapları oku kendin öğren.Başkası anlatırsa sonra okuma zevkin kalmaz.Ama çok merak ettiysen rüyalarına giriyosa kasmanın da bi anlamı yok....Charon's Claw Artemisin oluyor.Wulfgar aile babası oluyo :) Jarlaxle de artık surface de.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 valla allahtan okumustum seriyide isin tadi kacmadi ha. Bence basliga yazmaliyiz beyler dikat diye[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bilmiyorum ben hepsini okudum ama hangisi starless night hangisi şu bilmem drizztin en son elinde bi mitrilden zırh yelek icing death adında ateşten yapılmış veya temelde ateş içeren yaratıklara karşı güçlü bir silah birde montoliadan aldığı protector özelliği olan bir kılıç olması lazım[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Ardeth, 22 October 2003 17:26 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum ben hepsini okudum ama hangisi starless night hangisi şu bilmem drizztin en son elinde bi mitrilden zırh yelek icing death adında ateşten yapılmış veya temelde ateş içeren yaratıklara karşı güçlü bir silah birde montoliadan aldığı protector özelliği olan bir kılıç olması lazım[hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' hepsini okudumdan kasit ilk 3 kitabin hepsimi? yoksa serinin hepsimi,-Cunku benim bildigim daha bir suru artifact aliyor drizzt.[hline][b]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 [Bu mesaj Gilean tarafından 23 October 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: The_Guardian, 23 October 2003 05:51 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 22 October 2003 17:26 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum ben hepsini okudum ama hangisi starless night hangisi şu bilmem drizztin en son elinde bi mitrilden zırh yelek icing death adında ateşten yapılmış veya temelde ateş içeren yaratıklara karşı güçlü bir silah birde montoliadan aldığı protector özelliği olan bir kılıç olması lazım[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' hepsini okudumdan kasit ilk 3 kitabin hepsimi? yoksa serinin hepsimi,-Cunku benim bildigim daha bir suru artifact aliyor drizzt. Zaten icing deathi 4üncü yada 5inci kitapta alıyo ama ben zaten 12inci kitaba kadar okudum. Orda saydığım artifactler sadece kılıçları ve zırhı aldığı çoğu artifacti elinde tutmuyo zaten disguise mask falan...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 abi kaçınncı kitapta oluo bu kadar şey...? restoration mı oluo ..? neyse ne zaman okicaz bunları? wulfgarın gelmesini bekliodum zatende adam gibi ne zaman okicaz? ingilizce kasar insanı...[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar