Levent Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Temmuz 4 ten beri Swg de oyuncuyum kolay degil neler cektim bu oyunu oynamak icin once icq dan amerikadaki arkadasımdan aldım 3 gunde 3 cd download ettim , sonra douwantit ten sipariş .. ilk basladıgımda ne heyecanlar yasadım o cocuklugumdan beri izledigim sw serisinin icine giriyorum diye ama girmiyormusum benim bekledigim ortam degilmis , ben cantinada muzik esliginde ickimi yudumlarken arkada cıkan kavgaları izlemek istemistim , bana bulasanları belimde asılı duran silahımla korkutmayı dilemistim ama bunlar ve bir cogu benim icin hayalden oteye gitmedi , sonra gelistim ve gelistirdim bir cok oyuncuyu inanıyorum ki cogu oyuncunun baslangıclarında ilk adımlarında benim payım var hatta dun oyunda arkadasların cogu ilk tell attıgım kisin sendin deyip huzunlendirdiler beni :( , en son su andaki gibi bir hüzünü Osi den ayrılırken yasamıstım ama napalım hayat kavusmalarla oldugu kadar ayrılıklarlada dolu ve benim yolun sonunda yapmak istedigim sey Oyunumu ve Accountumu satabilmek asagıda acc bilgilerim skillerim yazıyor .. Karakterimin ismi Enaxa Wise Master Architect , Novice Weaponsmith Novice Pistoleer ve Master Artisan olmaya 2 bos kutu var sadece , su anda nakit para 20k var bunun sebebi bina filan yapıp satmaya usenmis olmam oyun hevesim kactıgından ileri geliyor buda ama karakterimin inventory sinde 130k Osvoala Carbonate Ore 13k Itek Aluminum 6k Ase Aluminum 10k Ganau Siliclastic Ore 96k Duropewi Steel 6k Looclone Reactive Gas 2k Petrochemical 1k Inert Gas 1k Ekouchrasa Extrusive Ore 1k Trineosgaeneium Intrusive Ore ve son olarak 3k da en iyi silahların yapımında kullanılan Trinopap Copper vardır , ayrıca karakterime ait olabilcek theed en yakın mesafede dukkan olarka bir small house ( theede 650m de ) yine inventory de 1 Dx2 1 T21 rifle vardır , birde Bina yapımından anlayanlar ne işe yaradıgını bilir yine inventoryimde 170 Identical Structure Modules ve bir kac identical malzeme daha var bina yapımında kullanılan.Yukarda saydıgım madenleri ve identical malzemeleri kullanırsanız aldıgınız siparisler dogrultusunda 1-2 gunde 1 milyon credit i cok rahat gecersiniz butun madenleri bitiricek kadar siparis sonucunda ise 2m a cok yakın bir gelir geliyor , bunun dısında maden olarak satarsanızda 900k civarında bir para elinize gecer muhtemelen bu trinopapı kaca sattginiza baglı tavsiyem satmayın silah yapımında kullanırsınız. Fiyat olarak ise oyun icin 50$ istiyorum Account icin ise 150$ (veya yakın bir teklif )ilgilenen olursa bana icq dan ulasabilir. Son olarak her sey icin mutlukuklar heycanlar icin ve en onemlisi saygıyı kaybetmemis bu forum ortamı icin herkese cok tesekkurler , acc yi sattıktan sonra ugriycagımı sanmıyorum cunku okudukca bende keske oyunda oslaydım demek bana uzuntu vericektir.. Herkese iyi oyunlar diliyorum -GameOver- ICQ NO : 99038139[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ulen biz daha oyuna başlayamadık adamlar başlıo ve ayrılıo işe bak be:P git başka serverda başka karakter aç be kardeşim sende:P hem bak bazı serverlarda rp yapılıomuş belki sarar seni ha? [hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! [Bu mesaj sLog tarafından 05 September 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 lol tam ben diycektim, bizde varda oynayamıoz gerçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Dostum Enaxa, Ayrılmana gerçekten çok üzülüyorum. Oyuna girdiğimde ilk tell'imi sana atmıştım, saolasın oyunu öğretmiştin. Bana yardımcı olduğun gibi bi çok kişiye yardımcı oldun. Umarım bir gün canın çeker de tekrar başlarsın oyuna... :) Kendine çok iyi bak... Padawanın Devvo... Not: Bana verdiğin slicedlı Scout Blaster hala belimde... :)[hline]Devvo Ki'yyst, Bothan Hunter&Gunfighter, Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Enaxa sevgili dostum, Yüzbası Raj'asta Krinn gosterdigin tatiklerle iyi bir savasci olma yolunda ilerliyor, bugün squad'ıyla ilk avını duzenliyor ama sen aramızdan ayrılıyorsun. "Kal" demenin bir manası olmadığına göre umarım kendin için en doğru kararı vermişsindir diyorum. Dark Legion olarak seni özlicez.[hline]Raj'Asta Krinn Eclipse Neenar of Hibernia Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 abi bence biraz abartmissin. oyunda binlerce secenek binlerce metod var. ben de biliyorum architect olmanin sw evreniyle uzaktan yakindan alakasi olmadigini, low-grade ore harvesterleriyle ugrasmanin ne kadar zor oldugunu. onca zahmetle yapilan bir small housenin 9 k ya satildigini. baktim charina safi crafts var. e arkadasim bi tane de fighting skill al bak nasi degisecek hersey. sw evrenine giremedim diyosun sen sw evrenine gircek bi char acmamissin ki ticari char acmissin. master architect olmussun novice pistoleer olmussun. gidip naboo da imperial plasma thieflerle savasan gunganlarin yaninda savastigindan ya da tuskenlere baskina ciktigindan daha fazla harvester pesinde kosuyorsan tabi boyle aradigini bulamazsin. ustelik daha oyun yeni. ortam oturuyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Novice Pistoleer savas skilli , onu masterlamak istiyordum , Master Architect olmak cantainaya belinde silah gidip bu tur hayalimdeki oalylara karısamassın demek degil , ve bende loka cok gittim tuskenlere ugradım gunganlarla carpıstım rebel base yaktım yıktım ama bunların hic biri sana Rp yi koklatmıyor bile sadece gidip savasmıs oluyorsun bir arpa boyu fazlası bile degil.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 daha oyun baslayali bi hafta oldu. ne factionlar oturdu ne de factionlari olan adamlar oyunu tam olarak ogrendi. kimse daha battlefieldlerdeki hq lari birbirinin elinden almak icin ugrasmiyor, galaxy control faktoru kimsenin umrunda degil. ne vehicleler geldi, ne de space pack cikti. cok erken hareket ediyorsun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Dostum Exana; Oyundan beklentilerini ve heyecanını daha SWG çıkmadan yaptığımız konuşmalarımızdan hatırlıyorum. Ben bunların zamanla oturacağı umudumu bırakmadım, eğer oyunu bırakmanın tek sebebi buysa bir kez daha düşünmeni dilerim. Eğer bu son kararınsa, en azından bu forumları bırakma da arada iki çift laf edebilelim. Eclipse'de yokluğun hissedilecek.. Tekrar görüşürüz inşallah. PS: Account'u satarsan inventory'deki T-21 için 10$ komisyonumu alırım ama ;)[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Xasf, 05 September 2003 14:18 tarihinde demiş ki: PS: Account'u satarsan inventory'deki T-21 için 10$ komisyonumu alırım ama ;)[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Onun icin para almamıstım senden diye hatırlıyorum yanlıssam soyle hemen veriyim silahı oyunda sana.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Evet parasını verip almamıştım daha silahı, zaten vermiş olsam da lafı mı olur, feda olsun sana.. Şaka yapıyordum sadece ..[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bence beklemen daha iyi olur. aylik 15 dolarin senin icin cok onemli olmamasi durumunda tabi. bu oyunun potansiyeli ve genisleme alani cok buyuk. oyun oturduktan sonra ne ufuklar acilacagini bilemezsin. ustelik simdi de tutup milletten sw evrenindeymis gibi savaslar, mucadeleler yapmasini daha bekleyemezsin. cogu insan bir aydir oynuyor oyunu ve daha ne olmak istedigini tam oturtabilmis, olanlar da mesleklerinin tum inceliklerini ogrenip oyuna isinabilmis degil.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Dur ya nereye daha sana Guild Hall siparisi verecektik tuhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 üzüldüm güle güle[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 keşke ikna edebilseydim seni icq da oyuna devam etmen için, ama işin ucunda biraz maddi durum da olunca fazla zorlamak istemedim. neyse, umarım bir gün karşılaşırız swg evreninde :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hay allah cok erkenoldu , umarim bolesi senin icin daha tatmin edici olur hoscakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Enaxa, keske gitmeseydin. SWG de ilk tanistigim kisi. Neyse, her iste bir hayir vardir. Hayatinda iyi sanslar.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 oyun otursun ben birkaç ay sonra kapıp getiririm onu siz merak etmeyin ;) bende gelirm yanında ama bir sorun var ben hayata imperial adamı olamam :p Long live rebelss... neyse bu mesajımı kafanıza yazın bir tarafa ben kapıp getirirm onu ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar