Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bu ikisinin devam filmleri varmı hunter d de leyla lı olanı izledim ghost unda çöp kamyonu falan olayı vardı hatırlarsınız. bu arada istanbulda anadolu yakasında bi tek sihirdemi satılıyor anime filmler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 O filmlerin devamı henüz yok. Fakat Ghost in the Shell'de o filmden öncesini anlatan bir anime serisi var.. Henüz yapımı bitmedi.. Adı Standalone Complex.. Filmden sonra ben pek sevmedim açıkcası.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yok ansalon war bide orta dunya war ben1m bildigim[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 orta dünya ? Rexx in yanındakimi orda sadece normal filmler var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 alla alla o zaman bak caferagan1n b1 ust sokag1nda ansolon war[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bıshop elimde stand alone complex in 20 bölüm divx i var, 5 cd.. Anadolu yakasındayım ilgileniyorsan, haberim olsun..[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places I find beauty in razors I find beauty in blood drippin from ya faces.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar