Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] CS ye 1-2

Sorj

Öne çıkan mesajlar

bide benimki :P abi bu oyundan ne zevk alıyorsunuz bıkmadınızmı hala? hayır arada bir oynasanız bişey demicem baba 4 6 yla gecen bi şow yaptım şow tv den daha iyi şowladım gibi abuk sabuk cümleler geliyor arkadaşlarımdan sizin kolik olmadıgınızı düşünüyorum Ben hiç oynamadım bu oyunu? (yaklaşık 2 3 senedir oynamıyorum 1 kere bilem!!) oyunun zevkli olan bişeyini söylermisiniz? ben en son 7.1 betasini oynadiydim en son yoksa ya su jipli ilk versiyon işte ama ogunden beri oynamıyorum unreal falan yönelseniz? hem Ut oyuncuları coğalır hemde Cs serverları rahatlar biraz

sonra diyorsunuzki nedir bu ping lag vs vs Fps 90 dan yukari cikmiyor bole serverin... etc etc yani yeter artık 1 oyuna kilitlenmeyin renk and the zevk not tartışıling ama ben size bi oneri ama yani counterı kötülemek istemiyorum diğer oyunlarada bakın diyorum mesela unreal halo falan güzel olmazmı?

Haydi Türkiye Başka Oyunlar İçin El Ele :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 27 October 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
bide benimki :P abi bu oyundan ne zevk alıyorsunuz bıkmadınızmı hala? hayır arada bir oynasanız bişey demicem baba 4 6 yla gecen bi şow yaptım şow tv den daha iyi şowladım gibi abuk sabuk cümleler geliyor arkadaşlarımdan sizin kolik olmadıgınızı düşünüyorum Ben hiç oynamadım bu oyunu? (yaklaşık 2 3 senedir oynamıyorum 1 kere bilem!!) oyunun zevkli olan bişeyini söylermisiniz? ben en son 7.1 betasini oynadiydim en son yoksa ya su jipli ilk versiyon işte ama ogunden beri oynamıyorum unreal falan yönelseniz? hem Ut oyuncuları coğalır hemde Cs serverları rahatlar biraz

sonra diyorsunuzki nedir bu ping lag vs vs Fps 90 dan yukari cikmiyor bole serverin... etc etc yani yeter artık 1 oyuna kilitlenmeyin renk and the zevk not tartışıling ama ben size bi oneri ama yani counterı kötülemek istemiyorum diğer oyunlarada bakın diyorum mesela unreal halo falan güzel olmazmı?

Haydi Türkiye Başka Oyunlar İçin El Ele :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu

Dediğin gibi counter sık oynanınca bayan bir oyun fakat arada bir oynamak için ideal mesala uo da kesilince kaçacan counter 50 kişi yatırıp geri geln :P
işin espirisi bir yana counter her şeye rağmen zevkli bir oyun fakat çok oynamamak lazım ben bir sömestırda birde yaz tatilinde oynarım :)[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
Sosyal ağlarda paylaş

tamam arkadaşlar bişey demiyorum oynayım 1 2 saatte 4 5 saat höh yuh artık insanı bayar ya geecen arkadasın evine gittim bilgisayar oynuyoruz dedi hadi cs oynayak tamam dedim girdi bi server a vurdum 4 5 adam sonra kaptı elimden 3 ten 8 e kadar oynadik cs artık zokunu cıkardık dedim lan cıkalım gına geldi heyyyy umrunda değil öle bi dalmışki oyuna beni bile duymuo[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...