-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ara mara demeyin lütfen çünkü bulamadım; İtalian Job'ı izleyenler bilir filmin sonlarına dogru charlie minisiyle helikopterden kaçarken çıkmaz denebilecek biryere girioyor, işte o bölümdeki kovalamaca sahnesinde bol davullu bir parça var hoşuma gitti ancak bulamıorum, açıkçası pek umudum yok ama yardımcı olan olursa minnettarım[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 http://www.moviemusic.com/CD/italianjob.html tek tke hepsini işte (: zor olcak ama ben öle yapardım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 saol desene daha işimiz uzun :)[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hepsini cekip deneyecegine, madem helikopterden kacma sahnesinde caliyor aradigin sarki "chopper chase" adindaki 14. sarkiyi cek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar