Xo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 uzun mesafeli şutlarla kalecileri fena üzüyor, helal Tugay.
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gol sevincide hep aynı köpekten kaçar stil seviniyo adam helal olsun dahada oynar ingiltrede herahlde.
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu uc gole sapka cıkartmak lazım helal tugay helal...
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adam öyle bir noktaya gelmişki, uzaktan vurduğu gol oluyor. taktiği kapmış yani. ayrıca çok yaşlanmış be :)
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaw adam sahada tam bi jön bole baksan tipine sinema yıldızı dersin...
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben röportajını dinledim sipiker soruyor -nedir abi bu goller doksandan aşşağıya top inmiyor tugay - ben türkiyede ikende vuruyordum ama yerden köşeden gol olurdu, buranın havasından mıdır nedir ne zaman vursam doksana gidyor :D
Öne çıkan mesajlar