Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow geri dönüş


Farinal

Öne çıkan mesajlar

ya şu aralar wowa tekrardan başlayacağımda okulda gaza geldik birlikte birkaç arkadaş birlikte yeniden başlayacağız ben hemen fix classım mage açarım dedim (malesef ally açıcaz drenai mage var mı bu arada?) ama şimdi tekrardan mage kasmakta bayabilir böyle bir süre idare etsin, tekrardan bir oyunu keşfetme zevki versin istiyorum o yüzden son durumlara görede hangi sınıfları önerirsiniz? birde mage e son zamanlarda çok büyük bir değişiklik falan geldi mi?

teşekkürler öptüm canlarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kasarken fire

pvp için frost.

Dreanei mage benim açtığım ilk chardı. Lvl 45 e kadar anca görebildim fakat gift of naaru nun ardından ice block atıp baya heal yapıyolarmış kendilerine.

Allies açıcaksanız Human mage iyidir diye biliyorum.

Hangi serverda oynamayı düşünüyosunuz? Belki bende yeni başlayan bi ekip bulursam sıfırdan char kasarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şaman lvlamak en zevklisi
druid 2. en zevklisi
warlock 3. en zevklisi
paladin 4. en zevklisi
mage 5. en zevklisi

test edildi onaylandı. ki bunu herhangibi wow sitesinden de öğrenebilirsin. tabloları fln da var.

kendini tatmin yönünden en zevklisi mage
sonra warlcok
sonra rogue

en heycanlı class warrior (raiding)
en bayık class paladin (raiding - healing)

pvp en sağlamı shadow priest
sonra rogue
sonra warlock
sonra mage

falan fıstık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi TBC ilk çıktığından beri bir çok class da değişiklikler oldu bence. PAtch notelara bakabilirsin biraz fikir edinmek için.Ama mageler o kadar çok değişmedi sanırım.

Ben şahsen WOLTK çıkmadan tekrardan başlıycam WOW'a. %90 rogue kasarım, DeathKnight açar onu main karakter yaparım.Eğer adam ganklemekten zevk alıyorsan rogue şahane class bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gank dedin de birde başlayacağımız server malesef normal olacak. PvP ile Normal in gank olayı dışında bir farkı yok diye biliyorum sonradan başımıza iş gelmesin oralarda?

Birde deathknight city of heroes daki gibi mi olacak işte level 70 adamın varsa level 1 bir tane deathknight açabilirsin gibi... ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tam öyle sayılmaz, level 70 olmadan ( daha açıklanmadı ama 60'ı falan geçince olabilir) deadknight açılabilir olacak ve oda level 1den başlamayacak. oda tam açıklanmadı ama level 60 gibi falan başlıyabilir.

BGler geldiğinden beri normal serverlarla PvP serverlar arasında tek fark gank olayı gerçekten. Ama serverı seçerken bol bol raid yapan guildlere sahip bir server seçmeni tavsiye ederim yoksa çok zorlanabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya druide de çok aklım kayıyor ama feral mi balance mı yapayım yok healing almazsan party bulamazsın vs derken iyice kafam karışıyor :D


yok öle diil :) ben full feral olarak (tek bitane bilem restoda talentim yok) 60 ve altındaki tüm instancelarda tek adam yatırmadım. bol int gear kas yeter :))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...