karpuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Anakart: Msi MS-6737 Combo SIS® 645 Chipset İşlemci: Intel Celeron 2000 MHz Ram: 2 adet 128 Mb Ddr Ram Pc2100 Harddisk: Samsung 40 GB 2MB 7200Rpm Ata100 Ide Disk Kasa: Task Tk5300 Atx Kasa Ekran Kartı: Pine 64 Mb Geforce II MX 400 Tv oUt böyle bi sistem olur heralde diimi? bi de o anakartta kaç ethernet vardır? bu arada çok kötü bir bilgisayar mı? (350 dolara geliyo kdv dahil)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 cok kotu degil ama ofis bilgisayari tamamen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 amaç o zaten... ama yani uyumlu mu onu söyle[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Celeron tavsiye etmem ama ofisse olabilir tabii.-[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ucuza getirmem gerek ya... babamın bilgi olacak ben internetimi ondan alıyorum ama bilg o kadar yavaş ki wingate yavaş çalıştığından 3 saniyede bir pingim fırlıyo sonra düzeliyıo fırlıyo düzeliyo vs... deli olacam da oy üzden alıyorum biglisayarı tabii diablo2 counter strike uo falan gibi ucuz bilgisayar isteyen oyunlar çalışsa iyi olur[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 o ekran karti cok fazla, onboard ekran kartili bi board alip ordan da tasarruf edebilirsin, bide anakart dual ddr desteklemiyosa 2 parca almanin anlami yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 uzman sayılmam fekat msi kt3v anakart (~60$) ve athlon xp 2000+ (box, 1667 mhz, ~70$) kombosu ile fiyatta değişiklik yapmadan daha iyi bir performans alabilirsin. msi kt3v senin yazdığın anakartla aynı entegre ses kartına sahip. ayrıca msi kt3 ün entegre 10/100 Mbps ethernet kartlı olanı da var ama bulunur mu hala bilemem. kendim msi kt3v, athlon 1800 xp, winfast geforce4 mx440 kullanıyorum ve hiçbir uyumsuzlukla karşılaşmadım (gerçi işe network karışacağından garanti veremem :-p). bi de geforce4 mx 400 ile 440 arasında performans açısından çok fark var, aralarındaki 10-15$ fiyat farkını katlayacak bir fark. gene celeron alsan bile mx400 yerine mx440 tercih et mutlaka. ha bir de yukardaki sistemimle orta detay seviyelerinde ut2003, bf1942 bilem oynayabiliyorum ona göre :-o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar