Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Sözleri; here we are now , iam the stupid... Rock ağırlıklı bişi...Yeaaaay diyo arada bır...sora...mmm..i am wasınt one ... Helloooow hellooow helooow hellllllooow hellllowww...WHERE THE .. .diye giriyor sonra... Radyodan şu an dinliyerek yazıyorum şarkıyı :] Her gece 3 te çalıyorlar :P ama en piskopat olay ne olduğunu bilmemek.. :P Bilen var mı bunu? Acaip deli bişi ama çıkaramadım :( Puddle of mdu dicem :p tutcak mı tutmıcak mı bilemicem..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 geç kalmaktan nefret ediyorum :D[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 eh Sağolun ya :] henüz indiremedim şarkıyıda bakicam..Eğer oysa süfersiniz ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 mumi merakımı bağışlada, tamam rock dinlemezsin belki de ama ne biliyim smells like teen sprit i nasıl bilmiyosun aklım almadı?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
can Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 O sarkiyi hala radyoda çaliyorlar mi hala ya? 1991'de rekorlar kirmisti bea..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 alakasi yoktur bilmezz dogaldir[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk
can Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya böyle pink flloyd çalan bir radyo var mi? ya da buna benzer. dün rock fm dinledim, rock tan baydim ya. 45 dakika içerisinde tek çalan güzel sarki with arms wide open oldu yanii..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Nası ya bu işarkı bir aralar milli marş olarak ilan edilmişti resmen.:) nasıl bilmezsiniz.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 harbi lan bu şarkıyı bilmeyen bir insna ewladı war mı 3 nesildir ezbere bilio sanıodum[hline]bornozlu canavar
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 şaşkınlığımı bende diğer arkadaşlarım gibi gizleyemedim valla. alala.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 allahim sarkiya bak ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh diye inletir adami[hline]Hepsi Gercek...!!!
Öne çıkan mesajlar