MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 evt arkadaslar sonunda parasız kaldım ve evdeki kuru bakliyatlardan yemek yaptım.... kuru fasulye tarifini veriym bare yaparken dedim önce kuru fasulyeleri isliyoruz ne akdar cok beklerse o kadar az gaz yapar 2 kesme seker 1 cay kasıgı tuz 2 bardak kuru fasulye ve fasulyelerin ustunu 2 parmak gececek kadar su koyuyoruz bir kapta bekletiyoruz en az 5 6saat soora soganı(1 baş yeterli) kucuk kucuk dogruyoruz dudukluye biraz yag dokup sogan pembelesene kadar kavuruyoruz (et atmak isteyenler bu noktada eti de kavurmali ben sucuk buldum biraz onları attım) daha sora 1 domatesi kucuk kucuk dogrıyıp pembelesmiş olan soganların uzerine dokup 1 kasık da salca koyup biraz daha kavuruyoruz. sora fasulyelerin suyunu süzüp duduklumuze koyup bi kac kez cevirdikten sora üzerine birbucuk litre kadaar su koyup 1 kasık tuz karabiber kırmızı biberi(istege baglı miktarda) de ekleyip duduklunun kapagını kapatıyoruz 30 dk kadar pişirmemiz yeterlidir arkadaslar yanına pilav, cacık, sogan ve cin biber(baya acı olanlardan:))koyarak servis edin afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yıllarca beklenen tuto geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 photos or it didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 pilan üstü kuru yanınada ayranda olabilir birisini pilav tutosu vermesi lazım ben biliyorum nasıl pilav yapılıcağınıda resim mesim kasar;) olmadı pilav yaparsam resim çeker koyarım kısmet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Foto olmadan bile canım çekti (evet açım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ufff heleki pastırmalıysa ve guvecte pısmısse yemede yanında yat annaneeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Lopeth said: photos or it didn't happen, yaptım yaptım da fotograf makinem yok insallah bidahaki yapısıma buraya eklerim fotosunuda ama harbiden guzel oldu bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar