WindShade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 birileri sunu update etsin artik yaf bugun gine bi kac arkadasin yayinina tecavuz etmisim suanki cizelgeye gore bostu o saatler ben napam cooooooooooooooooooooook rica ediyorum update edin bizim icin su cizelgeyi imdakkkkkkkkkkkkkk[hline]Hepsi Gercek...!!!
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 cnm bak ben sana söliim. kesin boş saatleri. saat gece 02.00 dan öbür gün saat 18 e kadar. kesin boş her gün :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya ben paticik fmi hep online tutucam hedefim o yuzden yayin cizelgesi benim icin cok onemli[hline]Hepsi Gercek...!!!
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Lutfen topic in adini duzgun yazin goz kirliligi yaratiyo[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 pardon kardeste fittiricam[hline]Hepsi Gercek...!!!
Öne çıkan mesajlar