Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 geçenlerde günük update edilen bi foto sitesi adresi vermiştim, aha bu da aynı kalem. paylaşalım güzelleşelim di mi ama? quarlo baba'nın hastasıyız. kendisi new york fotoğrafarı çeken bi blogger, bööle -3 günde bir yeni fotolar koyar, her biri birbirinden viranedir. şahsen ben senelerdir fotoğraf ile uzak/yakın ilgilenen bir deli ruh olarak, HAS-TA-SI-YIM! boyrın --> http://www.quarlo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 gercekten cok guzelmis, ekledim favorilere.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Ps için iyi mataryal çıkıyor. Güzel site.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Evet guzel PS materyali. Imagebank tarzi cekimler bence hepsi . Innovation yok, derinlik eksiltilmis yuksek kontrast kullanarak. Piyasa icin kaliteli bir ornek bir fotograf sanatcisi icin ayni seyi soyleyemiyecegim. Dogalliktan cok makyaja onem verip ozunu yitiriyor bazi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hertürlü materyal için www.corbis.com diyorum kralını tanımam herşeeeeeeeyyyy var :=)[hline] Faster than light. ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Numb tarafından 28 October 2003 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 corbis'le ne alakası var ki quarlo'nun allaaşkına? biri imgabank, öbürü günlük olmazsa 2 günde bir update edilen new york fotoğrafları blogu. kontrast evet çok fazla çoğu zaman, hatta bazı karelerde negatiflerle oynuyor. kullandığı lomo makinenin de bence muhteşem görünen renklere etkisi vardır mutlaka. hmm, bunu post ettiğimde üst üste bindirme tekniğine kafayı takmıştı, ama arşivde gerilere giderseniz, çok çok güzel "frame"ler görebilirsiniz. ehe ne diyorum, beğenmeyen tabii ki beğenmez işin sonunda ama yani, corbis ile alakasızdır, yapmayın etmeyin. *!quarlo'yu pek sever, herkes sevsin ister* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 kötü demdimki. ama corbisle farklı olduğu bir gerçek.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar