GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 evet arkadaşlar buda benim NazLım çok tatLı birşey ve Çokta kurnaz.. evimize ilk geldiği gün öyle sakin ve uslu bir şekilde etrafa bakıyordu sanki çok usluymus gibi sonra biraz alışınca tam bir oyun makinesi ve hiperaktifleşti evimizin neşe kaynağı oldu onu çok seviyoruz.. Suçlu olduğu zamanlarda suçunu anlıyıp hemen önümde böLe masumca duruyor bana bişi deme der gibi. Buda Yatağımda öyle yatarken =) Kızdırmayın Beni Yerim Hepiniziii!!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 cok tatlı bişi cidden:D gozleri ne renk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 maşallah allah bağışlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Son resimde yerim diye bakmıyor ama çok tatlı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 güzel bir köpek ama nazlı adını yakıştıramadım :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yok yok adı çok iyi olmuş bence çok da tatlı bişi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Nıhaha kulaklarını ısırırım onun ben ne tatlı bişey be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar