spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Her günüm cenaze her günüm şehİt Bunların sebebi bir it oğlu it Uyan Türk evladı uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan ağlıyorum ağlıyorum vatan ugruna can verenler icin ağlıyorum bugun onumden seri bir şekilde ambulanslar gecti anlamadim ne oldugunu polis memuruna sordum dedigi tek şey vatan sağolsundu. evet onlar şehitlerimizi cenazesi evet onlar benim senin ailenin güvenligi icin canini veren şerşefli şehitlerimiz. ağlıyorum ağlıyorum çünki elimden hiçbirşey gelmiyor ağlıyorum ülkemin haline ağlıyorum ağlıyorum vatanini satabilecek gençliğe aglıyorum ağlıyorum yeni nesilin bizim elimzde olmasina rağmen sesimi cıkaramamaya ağlıyorum ağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ağlamakla bu değirmen dönmüyor abi.Güzel yazmışsın eline sağlık ama her olan bien karşısında oturup ağlıcaksak daha çok ağlarız.İcraat lasım biz gençlerden yeni beyinler lasım bu ülkeyi yöneten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ehuhehe bir atmosferin içine ancak böyle edilirdi , rep verdim sana Diablo :) [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:37 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Otuz kupona alınmadı bu vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Kuponla alınmadı da, peşkeş çekiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Siyasetemi kayıyor ? :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar